SPORT 18 decembrie 2015

Alergarea sfârşitului de An

de Covasna Media | 742 vizualizări

Cercul de alergare Gall Lajos invită pe iubitorii alergării, ai mişcării în aer liber la ultimul eveniment de alergare al anului.

Sâmbătă, 26 decembrie, va avea loc ediţia a IV-a a acestui eveniment cu începere de la ora 11,00. În acest an se va alerga şi în memoria ziaristului sportiv Aros Károly, decedat anul acesta.

Manifestarea sportivă este organizată cu sprijinul primăriei Sfântu Gheorghe, al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Covasna şi de sponsori locali. Acţiunea are loc în centrul municipiului în Parcul Elisabeta pe un traseu delimitat.

Participanţii au o oră la dispoziţie să alerge singuri sau în grup cu prietenii, se pot opri ca să se odihnească la un pahar de ceai cald sau o prăjitură. Nu este taxă de participare, singura rugăminte a organizatorilor fiind să vă costumaţi sau măcar să purtaţi o căciulă de Moş Crăciun. Scopul acestei acţiuni este ca participanţii să-şi ia adio de la anul 2015 în alergare şi voie bună. Organizatorii aşteaptă prezenţa sportivilor de la cluburile şi asociaţiile sportive din oraş.

 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.