SPORT 14 decembrie 2017

Acţiune de strângere de jucării la meciul de baschet Sepsi SIC-Olympiakos Pireu

de Agerpres | 732 vizualizări

Campioana României la baschet feminin, Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, şi Serviciul de Ajutor Maltez vor organiza joi o acţiune de colectare de jucării în beneficiul copiilor nevoiaşi, la finalul meciului cu Olympiakos Pireu, care se va disputa la Sfântu Gheorghe, în cadrul EuroCup.

Iniţiatorii acţiunii au făcut un apel către suporteri să aducă mingi şi jucării din pluş.

„După meci, acestea vor fi aruncate în teren, iar voluntarii Serviciului de Ajutor Maltez le vor strânge, vom mai adăuga dulciuri şi, în preajma sărbătorilor, le vom împărţi copiilor orfani, familiilor cu mulţi copii şi familiilor nevoiaşe. Dorim ca prin acest gest să le aducem o bucurie de sărbători“, a declarat miercuri, în cadru unei conferinţe de presă, preşedintele de onoare al Serviciului de Ajutor Maltez din România, Puskás Bálint.

Managerul echipei de baschet feminin Sepsi SIC, Rusz Istvan, a declarat că echipa din Sfântu Gheorghe este singura din România care joacă în Cupele europene şi speră ca meciul să se încheie cu victoria Sepsi SIC, deşi nu va fi uşor, având în vedere experienţa şi palmaresul echipei greceşti Olympiakos Pireu.

„În fiecare an, în ajunul Crăciunului, echipa noastră, împreună cu suporterii, reuşim să strângem daruri pentru copiii nevoiaşi (...) Sperăm ca mâine să fim cât mai mulţi la arenă, eu sper la un număr de vreo 2000 de spectatori', a declarat Rusz Istvan.

Meciul se va disputa de la ora 18,30 la noua arena sportivă din Sfântu Gheorghe, construită cu sprijinul Companiei Naţionale de Investiţii şi inaugurată în acest an.

 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.