SPORT 27 martie 2018

Ştafetă covăsneană, clasată prima la concursul de alergare de la Debreţin

de Covasna Media | 748 vizualizări

Membrii Cercului de alergare Gáll Lajos din Sfântu Gheorghe au participat duminică la concursul internațional de alergare „Rotary- Festivalul alergării“ din Debrețin - Ungaria, aflat la cea de a VIII-a ediție.

La competiţia la care au participat peste 4.000 de concurenți, se putea lua startul la următoarele probe: alergarea de binafacere – crosul  popular, ¼ de maraton, ½ de maraton, ¾  de maraton și maraton la individual sau ștafetă.

Alergătorii noștrii au ales proba de ștafetă la care au mai fost înscrise alte 40 de ștafete cu următoarele distanțe de alergat 10,5 km - 5,2 km - 10,5 km - 5,2 -  10,5 km. Ștafeta „Háromszék“ compusă din (în ordinea alergării) Birtalan Etele, Bihari Szilárd-Attila, Sebestien Hunor-Florin, Csutak Tamás, Vrabie Cătălin, a făcut o cursă excelentă și la final au ocupat locul I.

Rezultatele primelor trei ștafete:

1. Háromszék – 2 ore 36 minute 46 secunde

2. Kerékdombi Aranyluk Kontrás Kocogó Kör -  2 ore 41 minute 01 secunde

3. Vaccsuszirunáj- Miskolci Sportiskola – 2 ore 41 minute 35secunde

În numele alergătorilor Csutak Tamás mulțumește Clubului Rotary din Sfântu Gheorghe pentru sprijinul acordat Cercului de alergare Gáll Lajos, care a făcut posibilă participarea lor la concurs.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.