SPORT 3 februarie 2023

În deplasare la ultima clasată

de Covasna Media | 593 vizualizări

În etapa a 24-a din Superliga, Sepsi OSK va juca duminică, 5 februarie, cu începere de la ora 15:30, în deplasare la CS Mioveni, ultima clasată, dar o echipă într-o formă bună în ultima vreme.

Deși se află înaintea celei de-a treia etape din acest an, Sepsi OSK are doar o singură partidă disputată, alături de cea suspendată, runda trecută, pentru incidentele provocate de suporterii echipei FC U Craiova 1948, la Sfântu Gheorghe. Chiar și în aceste condiții alb-roșiii au rămas pe poziția a șasea, Petrolul Ploiești care vine din urmă suferind două înfrângeri consecutive. Ploieștenii vor juca la Botoșani, iar Sepsi OSK va trebui să joace la victorie, căci ambele amenință serios ultima poziție care duce în Play-Off.

CS Mioveni este ultima clasată, dar de trei etape nu a cunoscut înfrângerea, nu mai puțin de șapte puncte intrând în contul argeșenilor. Mai mult chiar, de la reluarea campionatului, cu Nicolae Dică pe bancă, CS Mioveni a învins Petrolul și în deplasare la UTA, arădenii fiind o altă grupare aflată în lupta pentru evitarea retrogradării.

Până în prezent, în primul eșalon valoric, Sepsi OSK și CS Mioveni s-au întâlnit de patru ori, câte două succese fiind trecute în dreptul fiecărei echipe. Sepsi OSK a câștigat o singură dată la Mioveni, în schimb argeșenii s-au impus de două ori la Sfântu Gheorghe, ultima dată chiar în turul acestei ediții, cu 1-0.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.