SOCIAL 3 august 2022

Votarea este închisă: aproape două mii de oameni au votat în programul Com’ON Sepsi 2022

de Covasna Media | 881 vizualizări

Votarea online a programului Com’ON Sepsi 2022 s-a închis luni, 1 august, la miezul nopții. Oamenii din Sfântu Gheorghe au participat la vot într-un număr mare, astfel din 48 de inițiative locuitorii orașului au ales 30 idei care vor primi un sprijin financiar.

Un total de 660 de votanți au participat la ediția din 2021 a programului Com’ON Sepsi, dar în anul aceasta la votul publicului 1831 de participanți au înregistrat în total 5371 de voturi pentru 46 de inițiative. Organizatorii au premiat echipele formate cu membri inițiatori cu vârsta între 14-17 ani într-o categorie specială.  Au fost înregistrate 8 inițiative în această categorie, din care trei au câștigat în categoria specială și patru în clasamentul general. Anul acesta a fost premiată o echipă din categoria echipelor care provin dintr-o situație defavorizată.

Datorită creativității și unicității ideilor competiția a fost strânsă  între unele inițiative. Prin urmare  foarte multe evenimente interesante îi așteaptă pe locuitorii din Sfântu Gheorghe. Programele câștigătoare includ diferite idei creative precum cinema drive-in, curs de autoapărare, curs de prim ajutor, distracție în aer liber pe acoperișul Hotelului Bodoc, program de grădinărit urban, un spectacol de teatru, o cursă de biciclete și multe alte activități. Lista completă a inițiativelor câștigătoare este disponibilă pe site-ul www.comonsepsi.ro. Cele 30 de inițiative câștigătoare trebuie să fie implementate până la 30 noiembrie 2022. Acestea trebuie să fie deschise și gratuite pentru locuitorii din Sfântu Gheorghe. În cazul în care inițiativele premiate sunt retrase sau nu pot fi realizate din orice motiv, premiul va fi acordat următoarei inițiative din clasamentul general. Inițiativele necâștigătoare sunt trecute pe o listă de așteptare, iar în cazul retragerii echipelor câștigătoare li se oferă posibilitatea de a fi implementate. 

Mulțumim locuitorilor din Sfântu Gheorghe pentru participare la vot, ajutând astfel inițiativele tinerilor!

Programul de participare de tineret Com’ON Sepsi este organizat de către Asociația Culturală și de Tineret Prospero în parteneriat cu Grupul Pont și Municipiul Sfântu Gheorghe, cu sprijinul Consiliului Local al Municipiului Sfântu Gheorghe și BCR (Banca Comercială Română).

(Sursa: comunicat de presă)

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.