SOCIAL 13 mai 2013

Vorbeşti mult? Unde te poţi angaja imediat dacă nu ai experienţă

de Covasna Media | 726 vizualizări

Află unde te poţi angaja acum dacă ai abilităţi de comunicare dar nu ai experienţă de muncă. Vezi ce companii angajează în această perioadă consultanţi relaţii cu clienţii şi până când poţi trimite CV-ul pentru un loc de muncă vacant în acest domeniu.

Compania Computer Generated Solutions Romania recrutează în această perioadă 50 de candidaţi la Sibiu pe postul de consultant relaţii cu clienţii. Te califici pentru unul din aceste locuri de muncă dacă ai bune abilităţi de comunicare, eşti dispus să ai program de muncă flexibil, ai spirit de echipă şi ştii să operezi un PC. Candidatul potrivit pentru acest post demonstrează că e serios, punctual, proactiv şi rezistent la stres.

Dacă întruneşti aceste criterii de eligibilitate, poţi trimite CV-ul aici, până pe 18 mai. 

Computer Generated Solutions Romania angajează şi la Braşov 50 de consultanţi relaţii cu clienţii. Candidaţii care corespund profilului descris mai sus pot trimite CV-ul pentru un loc de muncă la Braşov până pe 23 mai, potrivit anunţului de recrutare pe care îl poţi consulta aici.

Manpower recrutează 50 de reprezentanţi relaţii cu clienţii care să lucreze pentru Vodafone în Bucureşti. Te califici pentru acest post dacă ai absolvit liceul cu diplomă de Bacalaureat, ai foarte bune abilităţi de comunicare şi de relaţionare, ai abilităţi de negociere şi de convingere, poţi să operezi un PC, eşti rezistent la stres, ai cunoştinţe medii de engleză şi eşti dispus să munceşti în ture. Candidaţii care răspund acestor criterii de eligibilitate pot trimite candidatura aici, până pe 23 mai. 

O firmă de recrutare caută omul potrivit pentru postul de agent servicii clienţi care să lucreze în cadrul unei multinaţionale în Bucureşti.

Candidatul potrivit pentru acest loc de muncă are excelente abilităţi de comunicare, de relaţionare şi de negociere. Are, de asemenea, atitudine proactivă şi capacitate de analiză, e spontan şi cunoaşte limba engleză la nivel conversaţional.

27 mai este ultima zi în care puteţi trimite candidatura pentru acest loc de muncă, potrivit anunţului de recrutare pe care îl puteţi consulta aici.

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.