SOCIAL 3 septembrie 2013

Senatul a respins majorarea alocaţiei de stat pentru copii

de Covasna Media | 681 vizualizări

alocatie copii

Senatorii au respins, în şedinţa de plen de marţi, propunerea legislativă privind majorarea alocaţiei de stat pentru copii, informează Agerpres.

Raportul care prevederea respingerea proiectului a primit 95 de voturi "pentru", 25 de voturi "împotrivă" şi 3 abţineri. 

Proiectul presupunea majorarea alocaţiei de stat de la 42 de lei la 50 de lei, pentru copiii cu vârste între 2 şi 18 ani, dar şi pentru tinerii care ar fi împlinit vârsta de 18 ani şi care urmează cursurile învăţământului liceal sau profesional.

De asemenea, acesta prevedea şi majorarea alocaţiei de la 84 de lei la 100 de lei pentru copiii cu handicap cu vârsta cuprinsă între 3 şi 18 ani. 

Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat că proiectul legislativ nu poate fi susţinut de Guvern din pricina impactului financiar pe care l-ar avea, nefiind prevăzut anterior în proiectul bugetului de stat sau în programul de guvernare asumat. 

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
ileana.poteica, 12 septembrie 2013
nu sunt bani pentru copii, dar sunt bani destui pentru caini si pentru puscariasi, rusine.
bogdan, 4 septembrie 2013
Domnule Antonescu, taiati din beneficiile parlamentarilor si cresteti alocatia pt. copii. Confiscati averile facute"din munca cinstita" de toti parlamentarii si smecherii care misuna pe langa citeste integral
lili, 4 septembrie 2013
Rusine !!! Mereu auzim ca nu-s bani pentru una-alta, dar sunt bani muuuulti de furat de catre politicienii care ne conduc si ale caror averi cresc intr-una de la an la an si care apar mereu in citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.