SOCIAL 20 februarie 2014

Se caută urgent români fără studii superioare, pe salarii cuprinse între 1.000 şi 3.500 euro

de Covasna Media | 787 vizualizări

Angajatorii din Danemarca, Franţa, Spania şi Austria ofertează acum românii care au o calificare cu salarii de până la 3.500 de euro pe lună. Vezi posturile şi dacă te califici.

Salarii cuprinse între 3.000 de euro şi 3.500 de euro net lunar pentru ajutor electrician/mecanic în Spania

O firmă de recrutare caută 10 români dispuşi să lucreze ca ajutor electrician sau mecanic în demontarea/montarea utilajelor de foraj, pe o platformă petrolieră.

Candidatul potrivit pentru acest post a mai lucrat pe o platformă petrolieră, e dispus să înceapă munca imediat şi nu are rău de înălţume. Candidaţii care au cunoştinţe de engleză, franceză sau spaniolă au prioritate la angajare.

2 martie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru acest post. Detalii, aici.

Salarii cuprinse între 1.250 de euro şi 1.300 de euro pentru tâmplari şi zidari în Franţa

O firmă de recrutare caută cinci români cu experienţă în tâmplărie şi zidărie, dispuşi să lucreze în Franţa.

Au prioritate la angajare candidaţii au cunoştinţe de limba franceză. Angajatorii ofertează candidaţii cu salarii lunare cuprinse între 1.250 de euro şi 1.300 de euro, le oferă contract de muncă, asigurare medicală, cazare şi masă.

4 martie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru aceste locuri de muncă. Amănunte, aici.

Salarii de până la 1.900 de euro pe lună pentru instalatori în Austria

O firmă din Austria caută 75 de români care au calificare de instalator şi au cunoştinţe de engleză sau germană. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au permis de conducere categoria B.

Angajatorii ofertează românii cu salarii cuprinse între 1.000 de euro şi 1.900 de euro pe lună, contract de muncă, masă şi cazare.

Până pe 12 martie se primesc CV-uri pentru acest post. Detalii, aici.

Salarii nete lunare de 1.000 de euro pentru muncitori în ferme zootehnice în Danemarca

O firmă de recrutare caută 10 români cu vârste cuprinse între 18 şi 32 de ani, dispuşi să lucreze în ferme zootehnice din Danemarca.

Candidaţii potriviţi pentru acest post au permis de conducere categoria B de cel puţin o lună şi au cunoştinţe medii de limba engleză sau de limba germană.

Angajatorii din Danemarca ofertează candidaţii cu salarii nete lunare cuprinse între 1.000 de euro şi 1.100 de euro, pentru un program de muncă de 37 de ore pe săptămână. 8 martie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru acest post, potrivit anunţului de recrutare care poate fi accesat aici.

(economica.net)

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.