SOCIAL 1 aprilie 2013

Salarii de peste 1.000 de euro în hoteluri şi pe vase de croazieră. Vezi joburile

de Covasna Media | 758 vizualizări

Cameristele dispuse să muncească în Franţa sunt ofertate acum cu 1.200 de euro pe lună, în timp ce românii care vor să lucreze pe vase de croazieră sunt plătiţi cu peste 1.000 de euro pe lună. Află care e profilul candidatului căutat de angajatori şi până când poţi trimite CV-ul pentru un loc de muncă afară.

Salarii de 1200 de euro pentru cameriste în Franţa

O agenţie de muncă temporară recrutează cinci cameriste care să lucreze sezonier în hoteluri de trei şi patru stele din Corsica, Franţa.

Angajatorul caută persoane ordonate, adaptabile, care vorbesc limba franceză sau italiană la nivel conversaţional şi care, preferabil, au experienţă în domeniu.

Angajatorul din Franţa ofertează persoanele interesate de acest post cu salarii lunare de 1.200 de euro, contract de muncă pe cinci-şapte luni, în regim full time. Angajatorul oferă asigurare medicală, asigură cazarea, transportul şi masa pe durata contractului şi plăteşte diferit orele suplimentare.

13 aprilie e termenul-limită de primire a candidaturilor pentru aceste locuri de muncă. Amănunte, aici. 

Salarii de peste 1.000 de euro pentru românii care vor să lucreze pe vase de croazieră

O firmă de recrutare caută 20 de români dispuşi să lucreze pe vase de croazieră de lux.

Mai precis, firma recrutează coafeze, manichiuriste, cosmeticiene, instructori de aerobic şi fitness, recepţionere şi specialişti în acupunctură care au calificare şi minimum un an experienţă în domeniu şi care au cunoştinţe bune de engleză. Sunt avantajaţi candidaţii care au şi cunoştinţe de limba italiană.

Locurile de muncă sunt plătite cu salarii nete lunare cuprinse între circa 1100 de euro şi 1500 de euro.

Până pe 20 aprilie puteţi trimite candidaturile pentru unul dintre locurile de muncă ofertate acum de angajatori pe vase de croazieră. Detalii găsiţi aici. 

Salarii de 500 de euro-700 de euro pentru personal hotelier în Italia

O firmă de plasare de personal recrutează 50 de români dispuşi să muncească în hoteluri de patru şi cinci stele din Italia ca bucătar, asistent bucătar, recepţionist, salvamar, masor, grădinar, ospătar, barman, cameristă şi animator.

Angajatorii din Italia caută candidaţi care vorbesc limba engleză sau italiană, au între 18 şi 50 de ani şi care, preferabil, au experienţă în domeniu.

Angajatorii ofertează candidaţii cu salarii lunare cuprinse între 500 de euro şi 700 de euro, cu program de muncă de 8-10 ore pe zi, una sau două zile libere săptămânal şi masa şi cazarea asigurate gratuit.

Candidaţii interesaţi de un loc de muncă în Italia pot trimite candidaturile până pe 20 aprilie. Informaţii suplimentare despre aceste locuri de muncă, aici.

(economica.net)

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.