SOCIAL 1 aprilie 2011

Să sprijinim copiii cu sindrom Down

de Covasna Media | 513 vizualizări
Cu ocazia Zilei mondiale a copiilor cu sindrom Down, care a fost marcată pe 21 martie, subunități poștale aparținând de Oficiul Județean Rețea Poștală Covasna au organizat o acțiune de informare a clienților ce le-au trecut pragul în această zi. Tot cu ocazia acestei zile, în data de 28 martie reprezentanți ai Oficiul Județean Rețea Poștală Covasna au participat la sărbătoarea copiilor cu sindrom Down, și au oferit

Cu ocazia Zilei mondiale a copiilor cu sindrom Down, care a fost marcată pe 21 martie, subunități poștale aparținând de Oficiul Județean Rețea Poștală Covasna au organizat o acțiune de informare a clienților ce le-au trecut pragul în această zi.

Tot cu ocazia acestei zile, în data de 28 martie reprezentanți ai Oficiul Județean Rețea Poștală Covasna au participat la sărbătoarea copiilor cu sindrom Down, și au oferit cadouri micuților, constând în jocuri educative, cărți de colorat și dulciuri, din banii strânși de la salariații subunităților poștale.

“Prin acest gest am dorit să aducem un zâmbet pe chipul acestor copii și bucurie părinților. Scopul cel mai important este acela de a crește gradul de acceptare socială și de a reduce riscul de izolare și abandon față de acești copii”, a declarat directorul Cosmin Boricean.

Evenimentul face parte dintr-o serie de acțiuni caritabile realizate de Poșta Română.

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.