SOCIAL 22 februarie 2022

Primăria municipiului Târgu Secuiesc aşteaptă nominalizări pentru premiul „Pro Urbe”

de Agerpres | 604 vizualizări

Primăria municipiului Târgu Secuiesc aşteaptă nominalizări pentru premiul „Pro Urbe”, distincţie instituită de autorităţile locale în scopul recompensării morale a persoanelor care au contribuit la creşterea bunăstării comunităţilor locale sau a prestigiului acestor localităţi.

„Premiul Pro Urbe este a doua cea mai importantă distincţie pe care Consiliul Local din Târgu Secuiesc o poate decerna unei persoane care o merită. Poate primi premiu Pro Urbe oricare persoană din Târgu Secuiesc sau care trăieşte în Târgu Secuiesc care prin activitatea sa a contribuit la mărirea renumelui oraşului, ale cărei fapte sunt proeminente şi a împlinit vârsta de 70 de ani. Premiul Pro Urbe poate fi acordat doar unei persoane care este în viaţă”, precizează reprezentanţii Primăriei, într-o postare pe pagina de internet.

Nominalizările pentru premiul din acest an pot fi făcute până pe 16 martie, dosarele putând fi depuse la registratura Primăriei sau trimise pe adresa de email presskezdi@gmail.com.

„Dosarul trebuie să cuprindă o argumentare în care să se motiveze de ce propune persoana respectivă pentru premiul Pro Urbe; o recomandare, pe care o sprijină cu semnătura altor trei persoane”, se mai arată în postare.

Distincţia va fi înmânată persoanei desemnate de către primarul municipiului Târgu Secuiesc în cadrul unei şedinţe extraordinare a Consiliului local.

Primăria Târgu Secuiesc a reluat acordarea premiilor Pro Urbe în anul 2018, după o pauză de 20 de ani.

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.