SOCIAL 31 august 2014

Preţuri reduse în staţiunile balneare şi pe litoral

de Covasna Media | 584 vizualizări

Organizaţia Patronală a Turismului Balnear lansează o serie de programe cu preţuri reduse, prin care turiştii se pot caza cu 330-540 de lei timp de şase nopţi, cu mic dejun sau două mese pe zi într-o staţiune balneară sau pot sta zece zile, cu toate mesele incluse, plătind între 710 lei şi 830 lei, potrivit Mediafax.

Ofertele din aceste programe sunt valabile pentru intervalul 15 septembrie - 15 decembrie.

Programul „O săptămână de refacere” presupune şase nopţi de cazare şi două proceduri pe zi şi costă 330 de lei de persoană la două stele, cu mic dejun, şi 470 de lei cu două mese pe zi, iar la trei stele preţul urcă la 360 de lei, doar cu masa de dimineaţă şi la 540 de lei cu demipensiune.

Prin programul „Decada balneară”, turistul va trebui să plătească pentru un sejur de zece zile, cu toate mesele incluse şi două proceduri de tratament pe zi, 710 lei la două stele şi 830 de lei la trei stele.

Un alt program, „Hai la băi!”, cu cinci nopţi de cazare cu pensiune completă şi două pro­ceduri/zi, costă 625 de lei la două stele şi 750 de lei la trei stele.

„Wellness balnear”, cel de-al patrulea program special, presupune trei nopţi de cazare, două zile de demi-pensiune, o masă festivă, acces la piscine, saună şi sală de sport, două proceduri tip wellness (masaj sau şedinţă de întreţinere facială/cosmetică) este disponibil cu 625 de lei de persoană pentru hotelurile de două stele şi cu 650 de lei de persoană pentru patru stele.

La program participă hoteluri din staţiunile Amara, Băile Felix, Băile Herculane, Băile Tuşnad, Băile Olăneşti, Buziaş, Că­limăneşti-Căciulata, Covasna, Eforie Nord, Lacu Sărat, Moneasa, Sângeorz-Băi, Sinaia, Saturn, Slănic Moldova, Stâna de Vale, Turda şi Vatra Dornei.

Programul „Litoralul pentru toți”, gata de start

Turiştii care vor să plece la mare sunt întâmpinați cu vești bune. De luni începe programul „Litoralul pentru toți”. Asta înseamnă că preţurile vor fi mult mai mici decât până acum.

Tarifele de cazare în perioada în care este în vigoare programul „Litoralul pentru toți” variază între 150 și 485 de lei pentru șase nopți.

La hotelurile din zona cu­prinsă între Mamaia și Eforie Nord, șase nopți costă de la 205 lei la o stea, fără mic dejun, și pot ajunge la 605 lei la un hotel de cinci stele, cu mic dejun inclus, informează Digi24.ro.

În sudul litoralului, tarifele sunt mai mici. Un sejur de șase nopți costă 159 lei pentru hotel de o stea, fără mic dejun, 199 de lei la trei stele fără masa de dimineață și 329 de lei cu micul dejun inclus.

La patru și cinci stele - 379 de lei, respectiv 469 de lei, cu micul dejun inclus.

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.