SOCIAL 12 iunie 2018

Polițiștii cercetează împrejurările comiterii unor agresiuni

de Covasna Media | 1069 vizualizări

La data de 8 iunie 2018, polițiștii din Sfântu Gheorghe au fost solicitați să intervină pe raza municipiului, fiind sesizată o agresiune. La fața locului s-a stabilit că, pe fondul unor neînțelegeri, o femeie de 41 de ani ar fi fost agresată de concubinul acesteia, un bărbat de 39 de ani. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

La Întorsura Buzăului a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea aceleiași infracțiuni, după ce un bărbat de 33 de ani ar fi fost agresat pe o stradă din oraș, în urma unui conflict spontan cu un tânăr de 22 de ani.

Polițiștii din Turia au intervenit vineri seară pentru aplanarea unui conflict între doi concubini. Un bărbat de 45 de ani, pe fondul consumului de alcool și al unor neînțelegeri, ar fi lovit-o pe concubina sa în vârstă de 26 de ani și i-ar fi distrus acesteia trei telefoane mobile. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere.

La data de 9 iunie a.c., polițiștii din Reci au fost sesizați cu privire la comiterea unei agresiuni fizice pe raza de compentență. La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție, iar din primele verificări s-a constatat că, pe fondul unui conflict spontan iscat în urma consumului de băuturi alcoolice, un bărbat a fost agresat fizic de către un altul. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, fără a rămâne internată, iar celălalt bărbat este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, o femeie din Întorsura Buzăului a sesizat faptul că soțul acesteia, în vârstă de 56 de ani, ar fi agresat-o fizic. Polițiștii au întocmit un dosar penalși continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

La Poian, un alt conflict a degenerat în acte de violență. Din cercetări s-a stabilit că un tânăr de 29 de ani ar fi fost agresat, în timp ce se afla la domiciliul concubinei sale, de către fratele acesteia. Cercetările se continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Compartimentul Relații Publice,

Agent principal de poliție Tolvaj-Marin Nicoleta

 

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.