SOCIAL 25 octombrie 2018

Lucrurile uitate își pot găsi stăpân nou la Szimpla

de Covasna Media | 242 vizualizări

Dacă nu mai aveți loc în șifonier, iar obiectele strânse de-a lungul anilor vă dau afară din casă, soluția este simplă. Pub-ul Szimpla din Sfântu Gheorghe organizează duminică, 28 octombrie, începând cu ora 13:00, un târg de vechituri, bazar sau talcioc, unde oricine are ocazia să vândă, să cumpere sau chiar să schimbe lucruri de care nu mai are nevoie, dar care încă mai sunt folositoare. Organizatorii pun la dispoziție mese pe care participanții își pot expune marfa, iar numărul acestora este limitat.

Te-ai gândit vreodată cât de simplu ar fi dacă ai putea da la schimb un obiect sau o haină pe care o ai cu una pe care ți-o dorești? Pub-ul Szimpla îți oferă șansa să scapi de lucrurile de care nu mai ai nevoie și să pleci cu altele în schimb. În final toată lumea are de câștigat, cu atât mai mult, cu cât nu este percepută o taxă de participare.

„Adu cu tine orice obiecte de care te-ai săturat, care nu mai sunt la modă, care sunt uitate într-un colț, dar care mai sunt folositoare. Vă așteptăm cu drag!”, transmit organizatorii.

Pe lângă scopul pragmatic, acela de a oferi participanților șansa de se alege cu noi achiziții, târgul e și un prilej de socializare.

Cât timp se desfășoară târgul, o echipă formată din participanți și expozanți va găti în ceaunul comun o  delicioasă tocană din care vor putea servi la un preț simbolic toți cei prezenți, bineînțeles în farfurii comestibile”, au subliniat organizatorii de la Szimpla. Farfuriile comestibile de unică folosință sunt realizate exclusiv din tărâțe de grâu presate cu aburi. Chiar dacă investiția este mare, organizatorii localului spun că, pe viitor, efortul merită de dragul mediului înconjurător.

Cei interesați trebuie să anunțe organizatorii cât mai repede pentru că numărul meselor pe care participanții își pot expune marfa, este limitat.

Un eveniment similar s-a organizat la Szimpla în primăvara acestui an, iar majoritatea celor prezenți atunci, deja și-au rezervat masă pentru evenimentul de duminică.

Daniela Luca

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.