SOCIAL 8 iunie 2023

Gimnastul Marian Drăgulescu, invitatul special al concursului „Donează o carte pentru copii”

de Agerpres | 1001 vizualizări

Fostul gimnast Marian Drăgulescu, deținătorul a opt titluri de campion mondial, este invitatul special al concursului „Donează o carte pentru copii”, ce va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni în municipiul Sfântu Gheorghe.

Potrivit organizatorilor, competiția va reuni gimnaști legitimați la cluburi din București, Mureș, Bistrița, Brașov și Covasna, care vor concura la diferite categorii de vârstă și nivel de pregătire.

Invitatul de onoare este Marian Drăgulescu (...) Este o oportunitate fantastică pentru acești copii să își arate abilitățile în fața unui campion mondial și să beneficieze de experiența și sfaturile sale. Marian Drăgulescu este unul dintre cei mai de succes gimnaști din România și din lume, cu 8 titluri de campion mondial și multe alte medalii în palmaresul său. Participarea sa la concurs va fi cu siguranță inspirațională și motivatoare pentru copiii implicați, oferindu-le oportunitatea de a învăța de la un adevărat maestru al gimnasticii”, a declarat antrenorul Liviu Botoș, unul dintre principalii organizatori ai evenimentului.

Concursul va avea loc sâmbătă, începând cu ora 12, în Sala Sporturilor „Szabo Kati” din Sfântu Gheorghe, iar intrarea este liberă. Organizatorii au făcut un apel către participanți să contribuie la colecta de carte ce va fi realizată cu acest prilej,

Acest eveniment reprezintă o oportunitate de a promova gimnastica artistică în regiune și de a aduna cărți pentru copii (...) Îi îndemnăm pe toți participanții să contribuie la o cauză nobilă prin donarea de cărți destinate copiilor. Ne dorim să adunăm un număr cât mai mare de cărți, pe care le vom dona bibliotecilor unor școli din județ”, a declarat pentru AGERPRES, Liviu Botoș.

Concursul este organizat de Clubul Sportiv Municipal Sfântu Gheorghe în colaborare cu Școala de Gimnastică „Botoș Liviu” și Sepsi Rekreativ și face parte din proiectul „Susținerea și dezvoltarea activității de gimnastică artistică la copii și juniori”, sprijinit de Consiliul Județean Covasna.

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.