SOCIAL 23 august 2017

Generația Millennials va avea cea mai mare putere de cumpărare, în câțiva ani

de Agerpres | 719 vizualizări

Grupul Generației Millennials este cel care va avea cea mai mare putere de cumpărare, în câțiva ani, ceea ce înseamnă că acum este foarte important pentru fiecare producător și furnizor de servicii să câștige încrederea și banii acestor membri prin metode competitive, arată rezultatele sondajului ICERTIAS Best Buy Award Millenials 2017/2018.

„Din cauza acestor schimbări semnificative în tendințele curente, din ce în ce mai multe companii își îndreaptă activitățile de marketing spre generația Y-Millennials“, se menționează în document.

În cadrul topului producătorilor și furnizorilor de servicii din România, se află Unilever pe categoria calitate-preț, în timp ce Dacia a fost votată pe primul loc în categoria autoturismelor.

„Unilever a ajuns pe primul loc datorită raportului calitate-preț dintr-un total de 4 categorii care au participat la sondaj, acesta fiind cel mai bun rezultat pe care l-a obținut o companie în cercetarea de piață Best Buy Award Millennials 2017/2018 în România. Dacia a fost votată pe primul loc în categoria autoturismelor, în timp ce Elseve este pe primul loc în categoria șampoanelor de păr. De asemenea, generația Millennials din România a decis că Zuzu este cel mai bun din categoria iaurturilor, iar Atifco este cel mai bun din categoria orezului în studiul independent de piață referitor la cel mai bun raport preț-calitate de pe piața românească“, menționează sursa citată.

Printre câștigătorii la alte categorii se numără Alpin57 Lux (înghețată), Prigat (suc de fructe), Zewa (hârtie igienica), Dove (gel de duș), Altex (lanț de magazine en-detail cu echipamente de tehnologie), Milka (ciocolată), Hervis (magazine en-detail pentru articole sportive), Asirom (companie de asigurări), Titan (pâine, chifle și alte produse de brutărie), Digi (furnizor de televiziune digitală).

„Generatia Millennials (cunoscută și ca Generația Y) reprezintă valul demografic care a urmat după Generația X. Nu există date precise pentru a delimita momentele de început și de sfârșit ale acestui val. Experții demografici și cercetătorii au stabilit ca referință anul nașterii între 1980 și a doua jumătate a anilor 1990 — începutul anilor 2000“, conform sursei citate.

Studiul relevă, totodată, că Generația Y se bazează pe informațiile disponibile pe Internet, pe părerile necunoscuților, acceptă cu ușurință produse și servicii noi, vor să fie inovatori, nu urmăritori, și determină creșterea și dezvoltarea economică.

Studiul de piață a fost realizat online pe piața românească în intervalul iunie — iulie 2017, pe un eșantion de 1.200 respondenți, cu vârste între 18 și 37 de ani.

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.