SOCIAL 25 aprilie 2019

Donare de sânge la cafenea, cu acompaniament muzical live

de Agerpres | 848 vizualizări

O acţiune de donare de sânge va fi organizată joi, într-o cafenea din municipiul Sfântu Gheorghe, în cadrul campaniei „Be Someone's Hero! It's in Your Blood!” („Fii eroul cuiva! E în sângele tău!” - n.r), iniţiată de patronii localului şi Centrul de Transfuzie Sanguină Covasna.

Gazdele au precizat că, pentru această ediţie, cea de-a patra de la demararea campaniei, vor crea o ambianţă deosebită, o formaţie de instrumentişti urmând să susţină un recital live pe tot parcursul acţiunii de donare de sânge.

Acţiunea se va desfăşura între orele 8,00-14,00 în incinta cafenelei Szimpla din centrul municipiului şi este inclusă în programul Zilelor Sfântu Gheorghe, care se desfăşoară în perioada 24 aprilie - 5 mai.

Tot joi, cu prilejul Zilelor oraşului, conducerea Primăriei Sfântu Gheorghe va sărbători 35 de cupluri care aniversează în acest an nunta de aur sau diamant, respectiv 50 şi 60 de ani de căsnicie.

„Dintre acestea, 24 sunt perechi de aur şi 10 de diamant. Un lucru special al festivităţii din acest an este că va fi felicitat şi un cuplu care împlineşte 70 de ani de căsnicie”, au precizat reprezentanţii Primăriei pe pagina de internet a instituţiei.

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.