SOCIAL 6 iunie 2013

Danemarca şi Suedia caută medici şi oferă până la 7.000 de euro

de Covasna Media | 641 vizualizări

Medici cu diferite specializări, care pot avea salarii de 6.000 - 7.000 de euro brut pe lună, sunt căutaţi în Suedia şi Danemarca prin reţeaua Eures, în timp ce Norvegia şi Cehia au disponibile posturi pentru absolvenţi de studii medii.

Suedia are disponibile două posturi, ambele la Spitalul Judeţean Kalmar, care deserveşte aproximativ 140.000 de locuitori. Unul dintre posturi este pentru specialist în endocrinologie/diabet zaharat, iar celălalt, pentru specialist în reumatologie. Candidaţii trebuie să vorbească limba engleză. Contractele sunt pentru perioadă nedeterminată, însă angajatorul nu specifică salariul oferit.

Danemarca are disponibile 21 de posturi de medici specialişti care trebuie să cunoască limba engleză sau germană.

„Se doreşte angajarea a 21 doctori specialişti (cinci medici radiologi şi câte două posturi pe specialităţile: radiologie mamară, patologie, neurologie, nefrologie, endocrinologie, gastroenterologie, pulmonologie, medicină internă). Locurile de muncă sunt în spitalele din cele cinci regiuni ale ţării”, se arată în anunţul de pe reţeaua Eures.

Angajatorul precizează că salarizarea se va face conform contractului colectiv în domeniu, salariul de pornire în primele luni, când se participă şi la cursuri de limba daneză, fiind în jur de 6.000-7.000 euro brut lunar şi se majorează, în funcţie de calificare, experienţă şi funcţie.

(digi24.ro)

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.