SOCIAL 25 martie 2022

Cuplurile care celebrează nunta de aur sau diamant vor fi sărbătorite de Ziua Internaţională a Familiei

de Agerpres | 1023 vizualizări

Cuplurile din Sfântu Gheorghe care celebrează în acest an nunta de aur sau diamant vor fi sărbătorite în cadrul unui eveniment public organizat cu prilejul Zilei Internaţionale a Familiei, înscrierile putând fi făcute până pe data de 22 aprilie, au anunţat, joi, autorităţile locale.

Municipalitatea reînnoadă, astfel, o tradiţie întreruptă în urmă cu doi ani din cauza pandemiei.

„Conform tradiţiei din anii trecuţi, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe a felicitat cuplurile care şi-au sărbătorit nunta de aur sau de diamant în cadrul Zilelor oraşului, însă din cauza pandemiei, în ultimii doi ani acest eveniment special nu s-a putut desfăşura în formatul tradiţional din anii trecuţi. În acest an, evenimentul de felicitare va avea loc pe 15 mai, Ziua Internaţională a Familiei, o zi care va fi dedicată cuplurilor care împlinesc 50 sau 60 de ani de căsnicie, şi nu în cadrul Zilelor Sfântu Gheorghe”, se arată într-un comunicat postat pe pagina de internet a Primăriei.

Cuplurile care s-au căsătorit în urmă cu 50 şi, respectiv, 60 de ani sau rudele acestora pot depune cereri pentru înscriere la sediul Primăriei Municipiului Sfântu Gheorghe, biroul 37 sau la numărul de telefon 0730 711 565, în zilele lucrătoare, între orele 9 şi 15.

Cererile trebuie să fie însoţite de o copie a certificatului de căsătorie, adresa şi datele de contact.

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.