SOCIAL 2 aprilie 2012

Consultaţii gratuite oferite de Spitalul Judeţean din Sfântu Gheorghe

de Agerpres | 472 vizualizări

Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe 'dr. Fogolyan Kristof' va oferi săptămâna aceasta o serie de consultaţii gratuite în cadrul unei campanii prilejuite de Ziua Mondială a Sănătăţii.

Potrivit purtătorului de cuvânt al spitalului, Fulop Annamaria, printre serviciile oferite se numără consultaţii gratuite la cabinetul de Pediatrie din cadrul Policlinicii, în pachet fiind incluse un examen clinic general, consiliere nutriţională, măsurarea glicemiei şi a tensiunii arteriale, ecografie abdominală şi screening de cataractă congenitală. Consultaţiile vor avea loc zilnic în perioada 2-6 aprilie şi se vor acorda pe bază de programare prealabilă. De asemenea, se oferă pachete complete de servicii medicale pentru Medicina muncii, obţinerea permisului auto (inclusiv examenul psihologic) şi obţinerea permisului de port armă.

Joi, între orele 10,00 şi 17,00, în faţa Policlinicii Spitalului Judeţean, a magazinului Şugaş şi în zona Gării din Sfântu Gheorghe vor fi amplasate corturi unde personalul medical va măsura tensiunea arterială şi va efectua un control glicemic oricărei persoane care solicită acest lucru.

În perioada 5-6 aprilie, se vor putea face gratuit investigaţii de mamografie în cadrul Laboratorului de Radiologie şi Imagistică Medicală a Spitalului Judeţean, dar numai cu programare şi cu recomandare din partea medicilor ginecologi sau oncologi.

Fulop Annamaria a declarat că scopul acestei acţiuni derulate sub genericul 'Pentru sănătate' este acela de a conştientiza populaţia cu privire la importanţa prevenirii bolilor, dar şi de a prezenta noile servicii pe care Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe le poate oferi pacienţilor.

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.