SOCIAL 21 noiembrie 2017

Cei mai buni voluntari din județ, premiați în cadrul unui bal

de Agerpres | 2398 vizualizări

Cei mai buni voluntari din judeţul Covasna, precum şi cel mai tânăr şi cel mai vârstnic voluntar vor fi premiaţi luna viitoare la Balul voluntariatului - ediţia a VIII-a, eveniment desfăşurat la Sfântu Gheorghe de Centrul de Voluntariat HITI, au informat luni organizatorii.

În cadrul galei, ce va avea loc pe data de 9 decembrie, vor fi premiate şi proiectele care au angrenat cel mai mare număr de voluntari, a precizat coordonatoarea HITI, Gruman Eva-Orsolya.

Potrivit acesteia, evenimentul îşi propune să facă un bilanţ al activităţilor de voluntariat desfăşurate anul acesta în judeţul Covasna, dar şi să-i recompenseze, în mod simbolic, pe cei care s-au implicat în viaţa comunităţii şi care rareori primesc public un cuvânt de mulţumire.

În acest scop, conducerea HITI a solicitat organizaţiilor nonguvernamentale din judeţ ca până pe data de 30 noiembrie să nominalizeze câte o persoană pentru titlul ''voluntarul anului'' şi să trimită trei fotografii relevante pentru activitatea desfăşurată în 2017, precum şi denumirea celui mai reuşit proiect pe care l-au derulat în acest an.

Gruman Eva-Orsolya a declarat pentru AGERPRES că la ediţia de anul trecut a balului au luat parte 150 de voluntari reprezentând 38 de organizaţii nonguvernamentale din judeţul Covasna, iar premiul pentru cel mai tânăr voluntar i-a revenit lui Bajcsi Bíborka, o fetiţă de patru ani, care a luat parte la numeroase evenimente de voluntariat împreună cu membrii Asociaţiei Tineretul Maltez din Sfântu Gheorghe.

Balul este organizat în fiecare an în preajma Zilei internaţionale a voluntarilor care se sărbătoreşte din 1985 în data de 5 decembrie.

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.