SOCIAL 21 martie 2018

Când se pot achita impozitele și taxele la Coșeni și Chilieni

de Covasna Media | 653 vizualizări

Localitățile aparținătoare municipiului Sfântu Gheorghe au parte de un program special

La fel ca în fiecare an, pentru a nu se deplasa zeci de kilometri până la Finanțele Publice din Sfântu Gheorghe pentru a-și achita dările la stat, cetățenilor din satele Chilieni și Coșeni li se dă posibilitatea de a-și plăti obligațiile bănești către primărie chiar la ei în localitate. În acest scop, miercuri, respectiv joi se va deschide câte o casierie în fiecare sat.

„În ziua de 21 martie 2018, miercuri, impozitele şi taxele locale pot fi achitate şi la Chilieni în clădirea situată la nr. 47A (la delegatul sătesc Vaszi Etelka), iar în data de 22 martie 2018, joi şi la Coşeni, la subsolul grădiniţei, după următorul program:

•           Chilieni: 9.00 – 13.00

•           Coşeni  : 9.00 – 13.00

Se acordă bonificaţie de 9,9% pentru plata cu anticipaţie, până la data de 31.03.2018, a impozitului pe clădire, a impozitului pe teren şi a impozitului asupra mijloacelor de transport, datorată pe întregul an de către persoanele fizice şi juridice.

“Bonificaţia se acordă contribuabililor care la data plăţii impozitelor nu figurează cu obligaţii bugetare restante către bugetul local”, arată un comunicat de presă transmis de Primăria Sfântu Gheorghe.

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.