SOCIAL 8 noiembrie 2012

Bărbatului de pe malul Oltului i-a fost oferită o locuinţă

de Covasna Media | 655 vizualizări

Urmare a articolului din ziarul nostru, un bărbat din Sfântu Gheorghe i-a oferit găzduire lui Dobondi Árpád, care locuia într-un cort pe malul Oltului. 

Bărbatul care a trăit mai bine de o lună pe malul Oltului după ce fusese evacuat dintr-un apartament ANL din Sfântu Gheorghe, Dobondi Árpád, și-a găsit o locuință în urma artitolului „Viața sub cerul liber” publicat de ziarul nostru acum mai bine de o săptămână. La câteva zile de la apariția articolului, Dobondi Árpád a fost căutat la cortul său de pe malul Oltului de către o persoană care i-a oferit găzduire într-un apartament cu două camere din Sfântu Gheorghe, fără obligația achitării unei chirii ci doar cu aceea a achitării cheltuielilor lunare. Așa se face că, cu doar câteva zile înainte de a veni frigul prevestitor al iernii, Dobondi Árpád s-a putut muta într-o locuință decentă, drept pentru care a ținut să ne mulțumească nouă și celui care i-a pus la dispoziție locuința.

Mutarea nu a fost una fără peripeții însă, căci chiar în ziua în care s-a întors de la muncă și s-a dus pe malul Oltului pentru a-și aduna bruma de lucruri, a constatat că cineva îi furase tot ce avea acolo. Bărbatul spune că nu mai contează însă, ci se bucură că are unde pune capul liniștit și nu mai este nevoit să se încălzească noaptea între cei doi câini ai săi.

„E infinit mai bine acum, am unde sta și le mulțumesc din suflet celor care au făcut posibil acest lucru”, ne-a spus Árpád, care speră că luna viitoare își va putea aduce acasă cele două fetițe, măcar pentru a fi alături de el în vacanța de Crăciun.

Aventura lui Árpád nu s-a ternimat însă aici, deoarece locul pe muncă pe care și-l găsise de curând fiind în domeniul construcțiilor nu-i oferă o siguranță, tocmai pentru că se apropie iarna. În consecință, fără a fi renunțat încă la actualul loc de muncă – unde a fost anunțat că nu va avea de lucru constant, omul își caută acum un loc de muncă sigur, mai aproape de casă, tocmai în ideea de a-și putea aduce fiicele alături de el, definitiv.

Citeşte povestea lui Árpád aici

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.