SOCIAL 28 septembrie 2017

Arestat preventiv pentru tentativă de omor

de Covasna Media | 2111 vizualizări

Marți, 26 septembrie 2017, în jurul orei 15:00, polițiștii au fost sesizați despre faptul că în comuna Brețcu a avut loc o agresiune.

Din primele verificări s-a stabilit că, pe fondul unei situaţii conflictuale anterioare, un tânăr de 29 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a atacat un bărbat de 55 de ani cu un briceag, provocându-i o plagă înjunghiată la nivelul gâtului.

Au fost luate măsuri pentru constituirea cu operativitate a unei echipe de cercetare, condusă de un procuror din cadrul Parchetului de pe Lângă Tribunalul Covasna, făptașul fiind identificat rapid. Tânărul de 29 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, iar victima a fost transportată la Spitalul din Târgu Secuiesc, unde a rămas internată. Făptașul a fost prezentat instanței, care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Covasna sub aspectul săvârșirii tentativei la infracțiunea de omor.  

Polițiștii îi îndeamnă pe cetățeni să consume alcool cu moderație și să evite discuțiile contradictorii sau implicarea în conflicte cu persoane care sunt sub influența băuturilor alcoolice.

(IPJ Covasna)

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.