SOCIAL 15 martie 2012

Ajutor pentru un tată a trei copii

de Covasna Media | 520 vizualizări

Adrian, Sabin și Izabela sunt trei frați care se roagă pentru sănătatea tatălui lor. La fel face și mama celor trei, Mihaela Bradu, care ne-a trimis o scrisoare prin care cere ajutorul nostru al tuturor. Dumitru Bradu, capul familiei, este grav bolnav și va fi internat săptămâna viitoare la spitalul din Târgu Mureș unde va suferi o operație pe cord. Familia se descurcă greu din pensia de boală a tatălui și salariul minim pe economie al mamei, așadar orice ajutor este binevenit.

„Soțul meu este pensionat pe caz de boală de 12 ani. Cu șase ani în urmă a fost operat la Spitalul de Cardiologie de la Târgu Mureș. În urma unor investigații medicale s-a constatat că i-a crescut o tumoare în interiorul inimii, iar organul vital nu se mai alimenta cu sânge în mod corespunzător. Medicii de la Târgu Mureș i-au curățat jumătate din inimă, riscul fiind unul mare. De fapt pe vremea aceea operația a fost o premieră, soțul meu fiind chiar dus în amfiteatrul Universității de Medicină și Farmacie și prezentat studenților” – povestește Mihaela Bradu.

Așadar, Dumitru Bradu se va interna la Târgu Mureș peste câteva zile. Până atunci trebuie să elimine orice infecție din corp pentru a nu risca să facă septicemie după operație. Costurile ridicate au împins familia spre a cere ajutor. Orice sumă este binevenită, iar cei care doresc să doneze bani sunt rugați să o facă în contul: RO58 INGB 0000 9999 0087 5389, deschis la ING Bank Sfântu Gheorghe.

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.