SOCIAL 9 august 2017

Acțiunile pentru siguranța comunității continuă

de Covasna Media | 1043 vizualizări

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Covasna acționează în permanență pentru menținerea climatului de siguranță publică și pentru descurajarea celor care comit fapte ilicite.

În ultima săptămână au fost desfășurate, la nivelul întregului județ, 58 de acțiuni și controale, polițiștii intervenind la peste 350 de evenimente.

În urma acțiunilor au fost constatate 516 abateri de natură contravențională, fiind aplicate tot atâtea sancțiuni în valoare de peste 171.000 de lei. Dintre acestea, 355 de sancțiuni au fost pentru abateri la regimul circulației pe drumurile publice, iar alte 105 au fost pentru încălcări ale prevederilor Legii 61/1991 privind normele de conviețuire socială, ordine și liniște publică. Tot pentru abateri în trafic au fost reținute și 20 de permise de conducere.

Totodată, în urma acțiunilor desfășurate polițiștii au depistat 12 persoane în flagrant delict, în timpul săvârșirii unor fapte de natură penală.

Polițiștii vor continua să acționeze pentru prevenirea și combaterea faptelor care contravin prevederilor legale și tragerea la răspundere a celor care le comit.

(IPJ Covasna)

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.