SOCIAL 11 decembrie 2017

Acţiune de caritate pentru copiii din oraşul Covasna

de Covasna Media | 1415 vizualizări

 Joi 07.12.2017, membri ai PNL din judeţ, au participat în oraşul Covasna la un eveniment deosebit organizat la casa de tip familial şi Centrul de zi „B. Apor Vilmos“.

La iniţiativa organizaţiei de femei şi a organizaţiei de tineret din PNL oraş Covasna, s-a desfăşurat o acţiune de caritate care a constat în pregătirea  unei  mese calde pentru cei 46 de copii defavorizaţi care trăiesc şi îşi desfăşoară activitatea în acest centru.

Am fost martorii unei frumoase poveşti scrisă de oameni cu suflet pentru copii. O poveste despre copii bine educaţi şi despre oameni maturi care îi îngrijesc dăruindu-se lor. O poveste despre cum ştiu cei mai puţin favorizaţi de soarta să spună o rugăciune înainte de masă şi să mulţumească în limba lor celor care au petrecut două ore alături de ei. O poveste care trezeşte emoţii şi te face să-ţi aduci aminte de copilărie, de perioada când toate poveştile aveau un final fericit. Aşa a fost şi aici, la final formaţia de muzică a centrului a cântat câteva melodii, făcându-te să-ţi doreşti să revii alături de ei.

Această acţiune a membrilor PNL din judeţul Covasna face parte dintr-un program de întrajutorare a copiilor defavorizaţi din judeţ. A început cu donaţia de carte de la Belin, a urmat acum la Fundaţia Sfântul Francisc şi va continua.

Preşedinte PNL Covasna

Olimpiu Floroian

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.