SOCIAL 18 octombrie 2012

A doua campanie de donare de sânge la Covasna

de Covasna Media | 920 vizualizări

Un numar de 52 de persoane au fost prezente joi pentru a dona sânge la Spitalul Orăşenesc Covasna. Donatori noi sau vechi, asistenţi, funcţionari publici, ambulanţieri, muncitori, toţi au revenit cu drag la a doua campanie organizată la Covasna de Centrul de Transfuzie Sanguină Sf. Gheorghe în cursul acestui an, prima având loc în data de 14 iunie, zi cu dedicaţie semnificativă – „Ziua Mondială a Donatorilor de Sânge”.

O nouă reuşită pentru colectele mobile desfăşurate în acest an (a şaptea la număr – Valea Mare, Breţcu, Covasna, Întorsura Buzăului, Baraolt, Zagon)

Mulţumim respectuos persoanelor care au răspuns pozitiv la reuşita şi a celei de a doua acţiuni umanitare organizată la Covasna (d-nei manager Monica Sporea, d-nei dr. Veres –Laboratorul Spitalului Orăşenesc Covasna, as. Oltiţa Ciubuc, tuturor cadrelor medicale care ne-au ajutat înaintea şi în timpul campaniei).

Mulţumesc cu drag şi ehipei mobile CTS – As. Dobai Kinga, As. Fazakas Eszter, As. Péter Gabriella, Ref. Kocsis AnnaMaria şi şoferului nostru Ioan Colt, pentru munca depusă, timpul şi efortul alocate în această campanie şi nu numai.

Următoarea acţiune de acest gen este programată în data de 26 octombrie la Cabinetul Medical din Valea Mare.

Dr. Claudia Savu

Centrul de Transfuzie Sanguină Sf. Gheorghe

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.