SOCIAL 19 septembrie 2022

29 de cupluri din Sfântu Gheorghe care aniversează nunta de aur şi diamant, felicitate de Primărie

de Agerpres | 733 vizualizări

Aproximativ 30 de cupluri din Sfântu Gheorghe care anul acesta sărbătoresc nunta de aur sau diamant vor fi felicitate de autorităţile locale de Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice, informează Primăria municipiului.

Evenimentul, care în mod tradiţional avea loc în luna aprilie, în cadrul Zilelor municipiului Sfântu Gheorghe, a fost programat anul acesta pe data de 1 octombrie.

„Primăria municipiului Sfântu Gheorghe sărbătoreşte şi anul acesta într-un cadru festiv cuplurile care împlinesc 50 sau 60 de ani de căsnicie, respectiv nunta de aur sau de diamant. Evenimentul care în mod tradiţional avea loc în cadrul Zilelor Sfântu Gheorghe a fost mutat anul acesta pe data de 1 octombrie, cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice. În acea zi, cuplurile vor fi felicitate de către primarul Antal Arpad şi de viceprimarul Vargha Fruzsina, într-un cadru festiv în Casa Căsătoriilor, începând cu ora 12,00”, se arată într-un comunicat postat vineri pe pagina de internet a Primăriei.

Acesta este al zecelea an în care Primăria Sfântu Gheorghe sărbătoreşte cuplurile care au depăşit cinci decenii de căsnicie, până acum aproximativ 300 de familii fiind felicitate în cadru festiv de către conducerea municipiului.

Sursa foto: Primăria Sfântu Gheorghe/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.