POLITICA 12 martie 2010

Viceprimarul de la Baraolt a rămas în funcţie

de Covasna Media | 448 vizualizări
Votul a fost de opt la șase Viceprimarul orașului Baraolt, Ban Istvan, a rămas în funcţie în urma ședinţei de Consiliu Local (CL) de ieri, după ce 8 consilieri au votat împotriva demiterii, și șase pentru. „UDMR și-a apărat omul, contrar celor spuse de mine, că nu face nimic. Au spus că nu-i interesează, ei l-au pus, ei îl dau jos. N-am înţeles ce să fac, să dau salariu unui om care nu face nimic?!”, a spus indignat primarul Nagy Istvan.

Votul a fost de opt la șase

Viceprimarul orașului Baraolt, Ban Istvan, a rămas în funcţie în urma ședinţei de Consiliu Local (CL) de ieri, după ce 8 consilieri au votat împotriva demiterii, și șase pentru.

„UDMR și-a apărat omul, contrar celor spuse de mine, că nu face nimic. Au spus că nu-i interesează, ei l-au pus, ei îl dau jos. N-am înţeles ce să fac, să dau salariu unui om care nu face nimic?!”, a spus indignat primarul Nagy Istvan.

Potrivit acestuia, viceprimarul și-a cerut inclusiv vacanţa de anul trecut, de la consilierii UDMR și nu de la el, deși, spune primarul, în ultimele 16 luni nu a lucrat.

„E haos total și asta se vrea, să nu mai înţeleagă populaţia nimic. El răspunde de curăţenia orașului și mă trage pe mine la răspundere“, mai spune Nagy Istvan.

Primarul din oraşul Baraolt, Nagy Istvan (PCM), a propus pentru şedinţa ordinară de ieri a Consiliului Local îndepărtarea din funcţie a viceprimarului UDMR Ban Istvan, pentru că, spune primarul, acesta nu se prezintă la muncă şi nu își îndeplinește atribuţiunile.

Potrivit lui Nagy Istvan, de când a fost ales viceprimar Ban Istvan, în anul 2008, nu a reuşit să stabilescă o colaborare cu el şi viceprimarul nu respectă programul de lucru al Primăriei, refuzând efectuarea atribuţiilor care i se dau în competenţă. Nagy Istvan a subliniat că nu are nimic împotrivă dacă actualul viceprimar este schimbat tot cu un reprezentant al UDMR, dar cu cel de acum spune că nu poate colabora, întrucât nu este un partener, ci se comportă ca un ordonator de credite.

Viceprimarul Ban Istvan neagă cele spuse de primar și a declarat că funcţia de viceprimar nu este condicabilă şi că el se prezintă la muncă în fiecare zi, în faţa primarului, și a făcut tot posibilul să facă ceea a fost lăsat să facă.

Ana Sidon

Teme articol: UDMR PCM Nagy Istvan Ban Istvan
Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.