POLITICA 21 noiembrie 2018

Un nou consilier local la Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 1237 vizualizări

Ca urmare a preluării conducerii Parcului Industrial, Miklós Zoltán și-a încheiat mandatul

În cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Local Sfântu Gheorghe din 20 noiembrie a.c.,  Jánó Mihály a depus jurământul pentru postul de consilier local. Ștafeta a fost predată de Miklós Zoltán, al cărui mandat a încetat întrucât în urma unui concurs a obținut postul de director al Parcului Industrial de la Câmpu Frumos.

Primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Árpád, a accentuat importanța funcției obținute de consilierul Miklós Zoltán și în același timp s-a declarat mulțumit pentru că postul a fost solicitat și primit de o persoană care este capabilă să desfășoare o activitate pe măsură. Mai mult, primarul a ținut să-i mulțumească consilierului pentru munca depusă în interesul orașului, dar și pentru că în momentele de cumpănă a fost mereu prezent.

„În ultimii 10 ani domnul Miklós Zoltán ne-a ajutat în munca noastră ca și conducător al fracțiunii UDMR așa că în numele meu și în numele tuturor doresc să mulțumesc pentru munca pe care a depus-o în interesul orașului și sunt convins că va îndeplini multe funcții importante în anii care urmează și în deceniile care urmează. Îi mulțumesc și pentru faptul că atunci când forțe vizibile și invizibile au încercat să mă împiedice în 2016 ca să candidez pentru postul de primar, în acea perioadă foarte nesigură ar fi participat la alegeri și sunt foarte sigur că dacă lucrurile s-ar fi întâmplat în felul acesta sunt ferm convins că locuitorii municipiului Sfântu Gheorghe l-ar fi ales pe el ca și primar așa că îi mulțumesc că am fost și la bine și la rău împreună și sunt sigur că și un următoarele decenii vom lucra împreună pentru interesul orașului și locuitorilor săi”, a spus în luarea sa de cuvânt, Antal Árpád.

La rândul său, Miklós Zoltán a dorit să mulțumească locuitorilor municipiului Sfântu Gheorghe pentru că i-au acordat votul de încredere de 3 ori consecutiv, dar nu a uitat și de colegii cu care a lucrat împreună pe parcursul mandatelor.

„Vreau să mulțumesc înainte de toate locuitorilor municipiului Sfântu Gheorghe pentru că de 3 ori m-au considerat a fi potrivit pentru a fi consilier. Mulțumesc pentru activitatea comună depusă, nu doar colegilor care sunt aici, ci și colegilor cu care am lucrat în cele două mandate anterioare, indiferent de apartenența lor politică și evident mulțumesc domnului primar pentru faptul că practic din primele momente am putut să fiu membru al echipei. În acești 10 ani și jumătate m-am bucurat de fiecare minut al acestei perioade, am învățat foarte mult și consider că am obținut o serie de experiențe care mi-au format personalitatea de azi”, a spus Miklós Zoltán, adăugând că va fi prezent de fiecare dată atunci când se vor discuta lucruri legate de activitatea Parcului Industrial.

În cele din urmă, Miklós Zoltán l-a felicitat pe Jánó Mihály și i-a urat mult succes și o activitate fructuoasă.  

Proiectul de hotărâre privind validarea mandatului consilierului local Jánó Mihály a fost aprobat în unanimitate, iar noul consilier a depus jurământul în fața plenului.

„În primul rând doresc să-i mulțumesc domnului Jánó Mihály, om de artă care în 2016 și-a dat numele și s-a angajat a fi candidat pe lista UDMR-ului pentru alegerile locale în condițiile în care în 2016 cu toții știam că nu aveam șanse ca imediat după alegeri să obținem un mandat de consilier local. Consider că Consiliul Local s-a îmbogățit cu un membru valoros și am mare încredere că vom avea o activitate cu multe rezultate. Vă doresc mult succes. Bine ați venit în această echipă”, a mai spus Antal Árpád.

Consilierul local Bálint Iosif a adăugat că a participat și el la vot contrar obiceiului pe care l-a avut în ultima perioadă. „Acest lucru l-am făcut pentru că este vorba de o persoană cunoscută și recunoscută cu care se îmbogățește Consiliul Local. Îi dorim o activitate roditoare, să se să se simtă bine cu noi și să nu uite că are un rol important”, a încheiat Bálint Iosif.

Daniela Luca

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.