POLITICA 31 mai 2011

Un consilier PNL reprezintă Alianţa Românească la deschiderea biroului Ţinutului Secuiesc

de Covasna Media | 544 vizualizări
Un consilier judeţean PNL din Covasna reprezintă Alianţa Românească (PDL, PSD, PNL, PRM, PC, PNG-CD, PAS) din CJ Covasna la deschiderea oficială a biroului de reprezentare a judeţelor Covasna, Harghita şi Mureş de la Bruxelles, liderul local al PNL spunând că acesta nu are mandat să fie acolo. O delegaţie a Consiliului Judeţean Covasna a plecat, luni, la Bruxelles, pentru a participa la deschiderea oficială a biroului de

Un consilier judeţean PNL din Covasna reprezintă Alianţa Românească (PDL, PSD, PNL, PRM, PC, PNG-CD, PAS) din CJ Covasna la deschiderea oficială a biroului de reprezentare a judeţelor Covasna, Harghita şi Mureş de la Bruxelles, liderul local al PNL spunând că acesta nu are mandat să fie acolo.

O delegaţie a Consiliului Judeţean Covasna a plecat, luni, la Bruxelles, pentru a participa la deschiderea oficială a biroului de reprezentare a judeţelor Covasna, Harghita şi Mureş, care va avea loc miercuri.

Printre delegaţi se numără conducerea CJ Covasna, consilierul judeţean PCM, Kulcsar Terza Jozsef (preşedintele PCM Covasna), precum şi un membru al Alianţei Româneşti din cadrul CJ, consilierul PNL Aurel Bote.

Preşedintele organizaţiei judeţene a PNL Covasna, Marius Obreja, a declarat că Aurel Bote „nu are niciun mandat din partea PNL de a participa şi a legitima deschiderea unui birou de reprezentanţă a Ţinutului Secuiesc”. Obreja a mai spus că Bote nu a informat partidul despre prezenţa sa la Bruxelles.

Contactat telefonic, consilierul judeţean Aurel Bote a declarat că nu trebuia să-l informeze pe şeful său de partid despre această deplasare, având în vedere că nu reprezintă la Bruxelles PNL, ci Consiliul Judeţean Covasna.

"Nu particip la acest eveniment din partea partidului, ci fac parte din delegaţia Consiliului Judeţean Covasna. Fiecare fracţiune politică din Consiliul Judeţean este reprezentată de cineva”, a spus Aurel Bote.

În plus, acesta a adăugat că nu participă la deschiderea biroului de reprezentanţă a Ţinutului Secuiesc, ci a judeţului Covasna, aşa cum a decis Consiliul Judeţean Covasna.

"Eu am venit aici ca să particip la deschiderea biroului de reprezentare a judeţului Covasna, aşa cum prevede hotărârea adoptată de Consiliul Judeţean. Dacă lucrurile vor lua o altă întorsătură, voi lua atitudine”, a spus consilierul judeţean al PNL.

Alianţa Românească din judeţul Covasna a obţinut la alegerile locale din 2008 cinci locuri în Consiliul Judeţean.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Covasna Demeter Janos declara, în 13 aprilie, că în perioada 31 mai - 1 iunie va avea loc deschiderea oficială a biroului de reprezentare a judeţelor Covasna şi Harghita la Bruxelles, menţionând că acest birou va reprezenta şi judeţul Mureş.

Demeter Janos menţiona că biroul de reprezentare va funcţiona într-o clădire care este cunoscută ca şi "Casa Regiunilor Ungare".

Potrivit sursei citate, cu această ocazie cei trei europarlamentari UDMR Sogor Csaba, Tokes Laszlo şi Iuliu Winkler vor oferi, în 31 mai, o recepţie la Parlamentul European, urmând ca în 1 iunie să aibă loc deschiderea oficială a biroului.

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 8

Adaugă comentariu
lucian:, 2 iunie 2011
Auzi mai Luciane ? E posibil ca in spatele grandomaniei tale sa se ascunda complexe de inferioritate sau mai bine zis o lipsa de autostima, grandomania asata a ta este ceva mai mult, este iluzia sau citeste integral
Marian:, 2 iunie 2011
O veste proasta tristeţea ta nu are explicaţie este posibil să suferi de o tulburare mintală serioasă, care îţi poate afecta toată viaţa. Este vorba despre tulburarea bipolară, cunoscută citeste integral
lucian, 2 iunie 2011
E minunat acest drept liber la opinie si la exprimare, mai ales ca beneficiaza de ei tot felul de creaturi analfabete, aliterate, cu IQ-ul cat temperatura de afara intr-o zi ploioasa. Tocmai datorita citeste integral
Primar_la_Hetea, 31 mai 2011
Bai boxerule Bote, de ce nu i-ai luat si pe ceilalti doi care lucreaza impotriva intereselor romanesti, Madalin si Dan ? Faceati un trio veritabil !
"PANORAMIX", 31 mai 2011
TOV. MARIAN !!! TI-A ATACAT"nea ion" PARTIDUL ? DE CE TE DERANJEAZA O PARERE! TU ESTI PERFECT IN TOT CE FACI ? CRED CA DE ACEEA S-A DAT POSIBILITATEA DE A COMENTA ARTICOLELE DIN ZIAR PENTRU CA INCA citeste integral
"PANORAMIX", 31 mai 2011
MARE SPURCACIUNE DE OM !!!
Marian, 31 mai 2011
@nea ion:in primul rand daca esti roman get beget ar fi cazul sa scrii corect,dar poate ca esti doar un romanas pe jumatate analfabet si te inspiri din piata.Va zand numele tau:nea ion,cred ca nu mai citeste integral
nea ion, 31 mai 2011
CE FEL DE ROMAN ESTI ''BOTE''?IN LOCUL CELOR DELA PNL TEAS DA AFARA DI PARTID.PAI TU CERTIFICI MASCARADA CU OTONOMIA SA-U CINE SIE POATE ESTI UN ROMAN VOPSIT URATA MISCARE.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.