POLITICA 17 septembrie 2009

UDMR Covasna devine o singură organizaţie

de Covasna Media | 269 vizualizări

Liderii celor două organizaţii teritoriale ale UDMR din judeţul Covasna - UDMR Covasna Trei Scaune de Sus şi Trei Scaune de Jos – au decis unirea acestora într-o organizaţie unitară, la nivelul întregului judeţ.

Preşedintele UDMR Covasna Trei Scaune de Jos, senatorul Albert Almos, a declarat că în cadrul întâlnirii forului de conducere judeţean al organizaţiei, s-a hotărât ca de acum înainte să nu se mai facă diferenţa între două organizaţii teritoriale, ci să existe o singură organizaţie la nivelul judeţului Covasna.

„Prin asta multe lucruri se vor simplifica, hotărârile probabil se vor lua mai uşor, eu am susţinut mereu să fie o organizaţie“, a spus Albert Almos.

Această decizie luată la nivel judeţean urmează să fie acceptată şi de conducerea UDMR, la nivel central, într-o adunare care va avea loc sâmbătă la Târgu-Mureş.

Prin existenţa unei singure organizaţii s-ar putea contura mai bine organizaţiile scaunale din zona Baraolt, Târgu-Secuiesc, Covasna şi Sfântu-Gheorghe, care ar funcţiona în cadrul organizaţiei judeţene.

Totodată, în luna octombrie vor avea loc la nivelul judeţului Covasna şi alegerile pentru noul preşedinte al UDMR Covasna. Senatorul Albert Almos a precizat că nu intenţionează să mai candideze la aceste alegeri, din considerentul că este mai bine ca noul preşedinte să fie permanent în judeţ, nu să vină doar în weekend de la Bucureşti, cum se întâmplă în cazul lui.

Ana Sidon

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.