POLITICA 22 mai 2011

Tinerii social-democraţi covăsneni, educaţi în domeniul accesării fondurilor europene

de Covasna Media | 406 vizualizări
Social-democrații din județul Covasna își pregătesc noua generație de lideri, iar una din direcții este educarea lor în absorbția de fonduri europene. În acest sens, în sala de conferinţe a restaurantului Şugaş, TSD şi PSD Covasna au organizat la sfârșitul săptămânii trecute un seminar privind modalităţile eficiente de absorbţie a fondurilor structurale. Prezentarea a fost susţinută de preşedintele Ligii Studenţilor Sociali Democraţi, Gabriel Petrea

Social-democrații din județul Covasna își pregătesc noua generație de lideri, iar una din direcții este educarea lor în absorbția de fonduri europene.

În acest sens, în sala de conferinţe a restaurantului Şugaş, TSD şi PSD Covasna au organizat la sfârșitul săptămânii trecute un seminar privind modalităţile eficiente de absorbţie a fondurilor structurale. Prezentarea a fost susţinută de preşedintele Ligii Studenţilor Sociali Democraţi, Gabriel Petrea, specializat în realizarea şi accesarea de proiecte europene.

Liderul TSD Covasna, Gabriela Mike, a declarat la sfârșitul seminarului că acest simpozion dovedeşte încă o dată că Tineretul Social-Deomcrat dă importanţă calităţii pregătirii membrilor săi: “Scopul acestei prezentări a fost acela de a crea în interiorul TSD şi PSD o reţea de persoane calificate în domeniul accesării fondurilor europene pentru judeţul Covasna”.

Gabriela Mike a mai menționat că obiectivul imediat al acestui seminar a fost acela de a depune un număr cât mai mare de proiecte la următoarele apeluri de propuneri de proiecte. ”În același timp, prin astfel de prezentări TSD doreşte să vină în sprijinul societăţii civile cu acele informaţii necesare pentru a putea accesa cât mai multe fonduri europene”, a mai spus Mike.

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 5

Adaugă comentariu
milu, 24 mai 2011
sa ne raspunda Gabriel Petrea de unde face rost de banii pt cofinantare ?
Cristi, 24 mai 2011
Normal ca de mici trebuie educati, ca mai trebuie unii sa-si faca cate o balastiera, cate o firma de defrisat...etc...:))
Un cetatean Turmentat, 23 mai 2011
Acesti bani vor merge in buzunarul unchilor, parintilor, si a bunicilor, lor, a celor care i-au propulsat in politica pe acesti tineri. Doar nu credeti ca si in urmatorii 20 de ani in PSD vor exista citeste integral
Ciprian, 23 mai 2011
Bine ca nu s-a mai dat in ziar numarul de participanti, ca din nou cresteati numarul de la 20 la 75, ca la actiunea de curatenie...:))
Cititor, 23 mai 2011
O singura intrebare care vizeaza finantarea pregatirii noilor lideri social/democrati pentru absorbtia fondurilor eurpene. Daca acasta absorbtie de fonduri va aduce beneficii comunitatii nu am nimic citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.