POLITICA 27 octombrie 2020

Primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, a preluat oficial al patrulea mandat

de Agerpres | 1389 vizualizări

Primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, care a candidat pe lista UDMR Covasna pentru al patrulea mandat, a fost învestit luni în funcţie.

„Le mulţumesc încă o dată tuturor celor care au avut încredere în mine şi au decis ca după 12 ani să conduc în continuare acest minunat oraş împreună cu echipa mea. Vreau să vă asigur că vom face mai multe decât am promis în campania electorală, zilele următoare urmând să prezentăm o serie de proiecte în acest sens. Vom fi atenţi la nevoile urgente, cotidiene ale oamenilor, dar vom realiza şi investiţii strategice, care vor ridica rangul oraşului. Sunt emoţionat şi mândru în acelaşi timp că pot continua proiectele începute, dar şi pe cele planificate pentru perioada următoare. Pentru mine a fi primar înseamnă o bucurie imensă şi în acelaşi timp o responsabilitate pe măsură.Viziunea mea este ca oraşul nostru să devină locul unde se vor stabili cei care vor mai mult şi care pot mai mult, să fie un loc ideal pentru a crea o familie şi a creşte copii, dar şi pentru a petrece o bătrâneţe liniştită. Vă rog să-mi fiţi parteneri în acest proces“, a declarat Antal Arpad, după ceremonia de depunere a jurământului.

La eveniment au fost prezenţi, printre alţii, prefectul Iulian-Constantin Todor, subprefecţii Cosmin Boricean şi Sergiu Mitroi, precum şi preşedintele Consiliului Judeţean Covasna, Tamás Sándor.

Antal Árpád, născut pe 10 august 1975 în oraşul Rupea din judeţul Braşov, a absolvit Universitatea „Babeş-Bolyai“ din Cluj-Napoca şi este de profesie sociolog.

Acesta a fost ales pentru prima dată primar al municipiului Sfântu Gheorghe în anul 2008, după patru ani în care a fost deputat UDMR în Parlamentul României.

În acest mandat, Antal Arpad va lucra cu un consiliu local format majoritar din reprezentanţi ai UDMR. La alegerile locale desfăşurate luna trecută, UDMR a obţinut 18 mandate de consilieri, Alianţa Maghiarilor din Transilvania două mandate, iar PNL un singur mandat, celelalte partide nereuşind să treacă pragul electoral de 5%.

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.