POLITICA 1 februarie 2010

Posturile UDMR au avut priză la candidaţi

de Covasna Media | 777 vizualizări
Pentru postul de director al CAS nu s-a găsit încă un candidat Reprezentanţii UDMR din judeţ au ales din peste 120 de CV-uri noii sau vechii directori pe care îi vor susţine în fruntea deconcentratelor. Potrivit preşedintelui executiv al UDMR Covasna, Tischler Ferencz, în urma şedinţei de vineri de la nivelul organizaţiei au decis ca funcţia de director al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice (DGFP) să îi revină lui Ambrus Attila – care a şi acceptat postul şi este un bun specialist, Direcţia Judeţeană de Sport va fi condusă de

Pentru postul de director al CAS nu s-a găsit încă un candidat

Reprezentanţii UDMR din judeţ au ales din peste 120 de CV-uri noii sau vechii directori pe care îi vor susţine în fruntea deconcentratelor.

Potrivit preşedintelui executiv al UDMR Covasna, Tischler Ferencz, în urma şedinţei de vineri de la nivelul organizaţiei au decis ca funcţia de director al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice (DGFP) să îi revină lui Ambrus Attila – care a şi acceptat postul şi este un bun specialist, Direcţia Judeţeană de Sport va fi condusă de Bodor Lorand – recomandat de mai multe organizaţii sportive, pentru Direcţia Judeţeană de Cultură este susţinut Demeter Laszlo – acum director la Muzeul Depresiunii Baraolt, Kelemen Tibor la Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă, Kisgyorgy Lajos la Biroul de Rentă Viageră şi Sandor Laszlo la Îmbunătăţiri Funciare.

De asemenea, au mai primit votul de încredere Mild Zoltan, la Inspectoratul Teritorial în Construcţii, Benedek Zsolt, la Registrul Auto Român, Kovacs Istvan la Garda de Mediu şi Vajna Kinga la Direcţia Judeţeană de Statistică. În această săptămână ei vor fi invitaţi la discuţii.

Nimeni nu vrea la CAS

În urma procotolului încheiat cu PD-L, postul de director la Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) a revenit UDMR. Din peste 120 de candidaţi care ar fi dorit un post de conducere în deconcentrate, niciunul nu a optat însă pentru CAS.

„Până acum nu am găsit o persoană pentru postul de la CAS. Am avut peste 120 de CV-uri pentru toate posturile, fiecare a menţionat unde vrea să meargă, la CAS nu avem încă nicio persoană, nimeni nu a cerut expres aici. N-am vrea să trimitem oameni care nu se pricep sau nu au susţinere, mai bine încet, dar sigur”, a spus Tischler.

Preşedintele executiv al UDMR Covasna spune că dintre cei care au optat pentru un post în conducerea deconcentratelor se întâlnesc toate specializările şi apar şi mulţi tineri, nu toţi membri UDMR, dar din moment ce sunt susţinuţi, Uniunea aşteaptă să fie la rândul ei sprijinită.

Ana Sidon

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 4

Adaugă comentariu
Cititor, 2 februarie 2010
pt. KO Cred ca pentru ITM nu trebuie sa-ti faci griji. UDMR deja a desemnat un profesionist pentru functia de director.
zuzu, 1 februarie 2010
poate nu o sa mai fie nevoie sa numeasca si altii in functie pentru ca or sa iasa de la guvernare !!! la cum au stat lucrurile in ultimul an ...totul este posibil...
Cititor, 1 februarie 2010
Impartirea posturilor pe criterii profesionale? Hai sa fim seriosi. Cu anumite exceptii, nu oamenii bine pregatiti ajung in functii de conducere la deconcentrate. In foarte multe cazuri conteaza citeste integral
KO, 1 februarie 2010
Unde sunt restul institutiilor? CEAS, ITM, Garda etc.??????? Oare nu sunt candidati? Si oare pe ce baza legala vor fi numiti? :D
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.