POLITICA 29 aprilie 2009

PNL sare în ajutorul directorilor deconcentratelor

de Covasna Media | 531 vizualizări

Preşedintele PNL Covasna, Marius Obreja, a declarat ieri că va oferi sprijin tuturor directorilor instituţiilor deconcentrate „concediaţi” de guvernarea PDL–PSD. Obreja a afirmat că ordonanţa de urgenţă prin care aceştia au fost demişi, la sfârşitul săptămânii trecute, încalcă Constituţia României, motiv pentru care PNL este dispus să le ofere directorilor spijin juridic, indiferent de apartenenţa lor politică, dacă aceştia vor ataca în instanţe deciziile de demitere din funcţie. Ajutorul constă în formularea întâmpinarilor şi a motivaţiilor juridice pentru susţinerea cauzei. Obreja s-a ferit să spună câţi directori de instituţii deconcentrate din judeţ, susţinuţi sau propuşi în funcţie de PNL, sunt afectaţi de această ordonanţă, menţionând că sprijinul PNL se adresează tuturor celor afectaţi. Consilierul local PNL, Mădălin Guruianu, a adăugat că odată cu această ordonaţă de urgenţă mult trâmbiţata descentralizare a murit. „În loc ca descentralizarea să meargă mai departe, prin această decizie Guvernul superpolitizează aceste servicii” a spus Guruianu.

Adrian Moise

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
dan, 30 aprilie 2009
Corect,foarte bine spus....si de fapt nu e cazul numai al PNLului ci a tuturor partidelor in asa zisul sprijin din slujba cetatenului.
reluc, 30 aprilie 2009
lichea la lichea nu-si scoate ochi ,asa si cu obreja . stie obreja ca majoritatea acestor lichele de directori au trecut prin tot spectru politic . daca un nevinovat ar cere sprijin la pnl impotriva citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.