POLITICA 4 mai 2009

PNL Covasna băgată în seamă în campanie

de Covasna Media | 498 vizualizări
Filiala judeţeană a PNL Covasna a început să fie băgată în seamă de conducerea centrală a partidului după ce partidul a pierdut guvernarea. Înaintea debutului campaniei electorale pentru Parlamentul European, în Sfântu-Gheorghe a ajuns ieri, pentru prima dată, un vicepreşedinte al PNL din noua conducere, respectiv fostul ministru al muncii, Mariana Câmpeanu. Singurii lideri liberali care au mai trecut prin judeţ au fost Ludovic Orban şi

Filiala judeţeană a PNL Covasna a început să fie băgată în seamă de conducerea centrală a partidului după ce partidul a pierdut guvernarea. Înaintea debutului campaniei electorale pentru Parlamentul European, în Sfântu-Gheorghe a ajuns ieri, pentru prima dată, un vicepreşedinte al PNL din noua conducere, respectiv fostul ministru al muncii, Mariana Câmpeanu. Singurii lideri liberali care au mai trecut prin judeţ au fost Ludovic Orban şi Bogdan Olteanu, înaintea alegerilor care l-au adus pe Crin Antonescu în fruntea partidului. Atunci vizita a fost legată de cele patru voturi pe care filiala din Covasna le avea la congresul partidului. Acum, Mariana Câmpeanu a venit, cu cinci zile înainte lansării candidaţilor liberali pentru Parlamentul European. Lansare care va avea loc în sâmbătă, 9 mai, în Sala Albastră a Bibliotecii Judeţene.

Mariana Câmpeanu s-a întâlnit ieri cu preşedintele PNL Covasna, Marius Obreja, consilierii locali municipali liberali şi o parte a tineretului PNL. Potrivit lui Obreja, fostul ministru urma să meargă la primăria Întorsura Buzăului, pentru o întâlnire cu viceprimarul de acolo, apoi în staţiunea Covasna, la hotelul Dacia.

Au pus tunurile pe guvernare

Înaintea acestor vizite, Mariana Câmpeanu a atacat guvernul din toate poziţiile, criticând atât ordonanţa privind schimbarea şefilor servicilor publice deconcentrate, cât şi pe cea referitoare la rectificarea bugetului de stat. În plus, plecând de la o analiză publicată în presă asupra măsurilor luate de guvern, Mariana Câmpeanu a ajuns la concluzia că „o parte esenţială a acestei crize se datorează acestui guvern”. Vicepreşedintele PNL a adăugat că, în aceste condiţii de criză, „cred că, pur şi simplu trebuie să purtăm direct un război cu acest guvern, pentru că rezultatele (guvernării n..r.) ne privesc pe toţi”. „Într-o perioadă de criză ca aceasta aproape că şi un partid de opoziţie şi-ar dori ca acest guvern să aibă rezultate pentru că situaţia economică şi financiară a fiecăruia dintre noi depinde direct de rezultatele pe care le va obţine acest guvern” a mai spus Mariana Câmpeanu.

Adrian Moise

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.