POLITICA 21 octombrie 2020

Parlamentarii PMP Alexandru Teacă şi Gheorghe Baciu candidează şi în alegerile din 6 decembrie

de Agerpres | 1826 vizualizări

Deputatul Alexandru Teacă şi senatorul Gheorghe Baciu, care au intrat în Parlamentul României pe lista Partidului Mişcarea Populară (PMP), şi-au depus candidaturile pentru alegerile din 6 decembrie.

„Lista de Senat este deschisă de actualul senator Gheorghe Baciu, iar la Camera Deputaţilor de Alexandru Teacă“, se arată într-o postare pe Facebook.

Gheorghe Baciu, care a fost primar al oraşului Întorsura Buzăului din 1989 şi până în 2008, având la activ şapte mandate, a obţinut mandatul de senator în anul 2016 prin redistribuirea voturilor la nivel naţional, iar colonelul în rezervă Alexandru Teacă, fost şef al Poliţiei oraşului Întorsura Buzăului, a fost validat deputat în toamna anului trecut, când l-a înlocuit pe Octavian Goga, care a pierdut mandatul în urma unei condamnări definitive.

După alegerile parlamentare de acum patru ani, UDMR Covasna a obţinut patru mandate, dintre care trei în Camera Deputaţilor şi unul la Senat, acestea fiind ocupate de Benkő Erika, Márton Árpád, Kulcsár Terza-József, repectiv Fejér László, celelalte două fiind atribuite, prin redistribuire, Partidului Mişcarea Populară.

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.