POLITICA 9 iunie 2009

Liberalii covăsneni, dezamăgiţi de afinităţile românilor pentru „naţionalişti şi fripturişti”

de Covasna Media | 1929 vizualizări

Liderul PNL Covasna, Marius Obreja, s-a arătat complet nemulţumit de rezultatele obţinute de liberali la alegerile europarlamentare de duminică şi totodată dezamăgit de faptul că mesajele europene şi civilizate nu au fost apreciate de către majoritatea alegătorilor. Marius Obreja este de părere că ceea ce s-a întâmplat la alegerile de duminică pentru PE reprezintă o dezamăgire, deoarece câştigătorii acestora au fost „naţionaliştii şi fripturiştii“.

„Mesajul european şi civilizat a fost dat la o parte, românii arătând că îşi doresc circ şi bere. Intrarea UDMR şi PRM cu câte trei-patru deputaţi arată clar că România mai are încă şase - şapte ani până când să aleagă mesajele civilizate, europene“, a declarat Obreja.

Potrivit acestuia, UDMR nu a venit cu nicio noutate, menţinându-şi defapt mesajele naţionaliste, axate pe autonomie, reuşind totuşi să obţină aproape 10%, deşi alegerile europarlamentare ar trebui să indice deschiderea către Europa.

Monica Rizea

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
Vali, 9 iunie 2009
D-l Obreja poate a vazut multi parlamentari sau europarlamentari care au propus sa rezolve problemele unor minoritati din Romania. Eu n-am vazut astfel de politicieni. Poate cand vor fi pliticieni citeste integral
Adrian, 9 iunie 2009
Ce sa mai zici la acest commnet fulminant!!Oare numai Dlui Obreja ii pare rau??
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.