POLITICA 24 iunie 2021

Gânduri pentru oamenii din Ozun, înaintea unui moment de cotitură!

de Observatorul de Covasna | 1419 vizualizări

 

Dragi locuitori ai comunei Ozun,

Numele meu este Paula Kloos, sunt cetățean român, de etnie maghiară și germană, crescut în spiritul multiculturalității și al respectului pentru oameni, indiferent de limba pe care o vorbesc. Locuiesc de multă vreme în comuna Ozun și în toți acești ani mi-am dorit să văd cum această zonă își exploatează cu adevărat potențialul, fiind una dintre cele mai frumoase din centrul țării, cu localități curate, locuite de oameni harnici și cinstiți.

Din păcate am așteptat degeaba. S-au făcut lucruri puține și preferențial, acolo unde au existat interese personale, viețile oamenilor nu s-au schimbat, iar potențialul turistic al zonei a rămas nevalorificat. Am încercat să am mereu o abordare constructivă și să pun umărul la eforturile comunității. Dar prea puțin am fost lăsată, pentru că am pus mereu întrebări, am încercat să înțeleg care sunt prioritățile, care este viziunea și ce planuri există pentru noi, oamenii de aici. Îmi doresc o comunitate în care deciziile se iau cu gândul la oameni și în care se caută soluții, nu scuze!

Așa că am decis să încerc să construiesc o alternativă. Am în jurul meu o echipă cu care îmi atrag alături oamenii care cred în aceleași valori ca și mine, oamenii care înțeleg că aici lucrurile se pot face doar împreună și doar cu respect și grijă pentru toți. Unii au avut la dispoziție ani de zile să arate ce pot. Rezultatul îl vedeți și îl trăiți. Poate că e timpul să dăm o șansă și altcuiva. Am alături de mine oameni de caracter, buni profesioniști și mă bucur de susținerea partidului ce conduce Guvernul și destinele României, PNL, iar aceasta e o oportunitate imensă pentru noi, pentru că ne putem face vocile auzite la București, având garanția că vom fi ascultați și vom primi răspunsuri și soluții.

Comuna Ozun nu înseamnă doar Ozun sau Bicfalău, ci în egală măsură Sântionlunca, Măgheruș, Lisnău, Lisnău Vale sau Lunca Ozunului și de prea puține ori, aceste localități au fost tratate cu aceeași măsură.  Pentru toți cei care trăiesc aici, îmi propun câteva lucruri clare, esențiale pentru viitorul nostru:

  • Rezolvarea accesului tuturor la utilități, aducerea gazului natural și rezolvarea problemei cu apa potabilă și canalizarea în toate cele 7 localități.
  • Crearea unui program prin care oamenii cu probleme sociale să fie ajutați să beneficieze de  branșamente de utilități (apă și lumină)
  • îndreptarea nedreptăților cauzate prin realizarea remăsurarii terenurilor, în toate cele 7 localități.
  • Rezolvarea problemei cu apa menajeră existentă la subsolurile blocurilor
  • Susţinerea înființării unei creșe care să vină în sprijinul tuturor celor ce avem copii mici
  • Găsirea unui medic și dotarea cabinetului medical astfel încât să beneficiem toți de un act medical în timp util și condiții de calitate
  • Crearea, în toate cele 7 localități (Ozun, Sântionlunca, Măgheruș, Bicfalău, Lisnău, Lisnău Vale și Lunca Ozunului) a unor spații wi-fi gratuite care să vină în sprijinul școlii de tip online.
  • Crearea posibilității de a plăti impozitele şi a depune cereri și acte către Primărie online.
  • Crearea unui program dedicat achiziționării de pompe de căldură care să fie puse la dispoziția școlilor, grădinițelor, micilor întreprinzători în regim gratuit, de custodie.
  • Inițierea și dezvoltarea unui program turistic, care să valorifice toate resursele de patrimoniu natural și cultural aflate pe raza celor 7 localități.

Dacă vă doriți un primar care să lupte pentru împlinirea acestor dorințe și care să asigure liniștea și prosperitatea acestei comunități, pe 27 Iunie, alegeți chibzuit și dați o șansă omului care luptă pentru oameni! Vă chem pe toți, indiferent că suntem din Ozun, Sântionlunca, Măgheruș, Bicfalău, Lisnău, Lisnău Vale sau Lunca Ozunului, să dovedim că schimbarea e posibilă și va fi în beneficiul tuturor!

Vă mulțumesc și vă aștept alături de mine,

Paula Kloos

 

Articol comandat de Partidul Național Liberal, realizat de Comparty SRL, AEP 51210004

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.