POLITICA 25 august 2009

Doru Feldiorean, preşedinte interimar al PC Covasna

de Covasna Media | 598 vizualizări

Jurnalistul Doru Feldiorean a fost numit de către Biroul Naţional Permanent al Partidului Conservator (PC) în funcţia de preşedinte al filialei Covasna a PC. Decizia a fost luată în urma declaraţiei de propunere în acest sens pe care a făcut-o sercre tarul general al PC, Codruţ Şereş, în urmă cu o săptămână, la Sfântu Gheroghe.

Doru Feldiorean a declarat că prioritatea pe care o va avea în perioada următoare o reprezintă revigorarea activităţii PC Covasna, astfel încât, la alegerile locale din 2012, PC să nu mai fie în situaţia din 2008, când nu a obţinut niciun mandat la nivel administrativ local şi judeţean în Covasna.

Printre obiectivele lui Feldiorean se mai numără şi constituirea unui nou Birou Executiv Judeţean şi atragerea de noi membri spre PC.

Intrat în presă în 1998, Doru Feldiorean, în vârstă de 29 de ani, este absolvent de administraţie publică, a activat la fostul ziar „Bună Ziua Covasna“, la cotidianul „Cuvântul Nou“, dar şi la săptămânalul „Condeiul Ardelean“, al cărui director fondator este.

Monica Rizea

Teme articol: PC Doru Feldiorean
Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
reluc, 26 august 2009
nu stiu cu cine va face feldiorean biroul executiv sau care sunt vechii membri pc dupa plecarea lui dragomir . sau poate vine feldiorean cu verii si cumatri lui.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.