POLITICA 19 ianuarie 2010

Discuţii asupra Protocolului cu UDMR în Biroul Permanent Judeţean al PD-L

de Covasna Media | 409 vizualizări
19ian2010-pdlBiroul Permanent Judeţean (BPJ) al PD-L Covasna s-a reunit ieri după-amiază într--o şedinţă în care discuţiile au fost purtate, în majoritate, asupra anexei la nivel judeţean a Protocolului PD-L - UDMR asupra instituţiilor deconcentrate. Protocol valabil, dar cu clarificări În urma unor discuţii care au durat aproximativ două ore, membrii BPJ al PD-L Covasna au convenit că respectivul protocol

19ian2010-pdlBiroul Permanent Judeţean (BPJ) al PD-L Covasna s-a reunit ieri după-amiază într--o şedinţă în care discuţiile au fost purtate, în majoritate, asupra anexei la nivel judeţean a Protocolului PD-L - UDMR asupra instituţiilor deconcentrate.

Protocol valabil, dar cu clarificări

În urma unor discuţii care au durat aproximativ două ore, membrii BPJ al PD-L Covasna au convenit că respectivul protocol, semnat săptămâna trecută la Sfântu Gheorghe, este valabil. Reunirea BPJ a survenit ca urmare a faptului că preşedintele filialei, Gheorghe Baciu, nu semnase actul ce stabileşte modul în care au fost împărţite conducerile deconcentratelor.

Preşedintele PD-L Sfântu Gheorghe, Dan Manolăchescu, a declarat că membrii BPJ au admis Protocolul semnat cu UDMR, fiind de acord cu cele prevăzute de către acesta referitor la deconcentrate, urmând ca în zilele ce urmează să fie clarificate câteva „mici detalii“.

Comisie pentru şefii de la deconcentrate

După şedinţa Biroului, Gheorghe Baciu a declarat însă că Protocolul va fi semnat şi a vorbit inclusiv despre înfiinţarea unei comisii de evaluare în cadrul BPJ, care va avea şapte membri şi care se va ocupa de supravegherea directorilor deconcentratelor.

„Am decis alegerea unei comisii care să negocieze şi să evalueze posturile de directori care revin PD-L la deconcentrate. Pe de-o parte se va discuta ce au făcut cei care sunt în funcţii - dacă trebuie să rămână în continuare acolo şi în ce formă, şi cine vor fi cei care vor ocupa funcţiile noi care apar în urma acestor negocieri ce au dus la Protocol“, a explicat Gheorghe Baciu.

Monica Rizea

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.