POLITICA 27 mai 2009

Directorii susţinuţi în trecut de UDMR, atraşi de PD-L

de Covasna Media | 541 vizualizări

Filiala PD-L Covasna se declară mulţumită de schimbările efectuate la conducerile instituţiilor deconcentrate din Covasna, cu atât mai mult cu cât consideră că a procedat corect, în sensul că, acolo unde au existat „oameni competenţi” nu a efectuat schimbări.

Preşedintele Organizaţiei de Tineret a PD-L Covasna, Dan Suciu, a declarat ieri că schimbările PD-L au fost, în primul rând, unele pe criterii de competenţă.

„Din punctul nostru de vedere, i-am păstrat la instituţiile deconcentrate pe competenţi, care meritau să rămână în funcţii”, a explicat Suciu.

Potrivit acestuia, printre cei susţinuţi de UDMR şi păstraţi pe funcţii de către democrat-liberali există câţiva care şi-au exprimat deja dorinţa de a intra în PD-L, cu „acte în regulă”, însă nu la presiunile partidului, ci pur şi simplu că aşa ar dori ei. Cu toate acestea, Dan Suciu nu a dorit să dezvăluie identitatea celor care ar dori să „migreze” către democratliberali, spunând doar că numărul acestora este de „doi-trei”.

„Nu pot spune acum despre cine este vorba, dar cred că în zilele următoare vom putea prezenta şi carnetele de membri ale celor care vor veni la PD-L”, a mai spus Suciu, care a arătat că partidul din care face parte aproape că a finalizat numirile pe funcţii ale noilor şefi de deconcentrate din judeţul Covasna.

Schimbările PD-L i-au adus în funcţii de conducători pe Liliana Popica la Agenţia Judeţeană pentru Prestaţii Sociale (AJPS), Viorel Sălăgean la Casa Judeţeană de Pensii, Valentin Ionaşcu la Agenţia de Plăţi în Agricultură, Dan Damian la Direcţia Agricolă, Dorel Lungu la AJOFM şi Ciprian Grosu la Direcţia Judeţeană pentru Tineret.

Printre conducătorii de deconcentrate susţinuţi în trecut de UDMR, pe care PD-L a ales să-i păstreze în funcţii, se numără Siko Barabas la Direcţia Sanitar-Veterinară, Puskas Zoltan la Inspectoratul pentru Concurenţă şi Keresztely Irma la Inspectoratul Şcolar.

Monica Rizea

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
Marius, 28 mai 2009
E optiunea fiecaruia in ce partid activeaza...
Ariel, 28 mai 2009
Crede cineva basmul cu "de bunavoie si nesilit de nimeni"?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.