POLITICA 22 iulie 2009

Csinta Samu, preşedintele executiv al PCM Covasna, a demisionat

de Covasna Media | 716 vizualizări
Preşedintele executiv al PCM Covasna, Csinta Samu, şi-a dat demisia din funcţia pe care a deţinut-o, timp de un an, el motivându-şi gestul prin "criza morală şi juridică" prin care trece PCM. Csinta Samu a declarat, miercuri, că a înaintat conducerii PCM Covasna demisia sa din funcţia de preşedinte executiv al organizaţiei judeţene.

Preşedintele executiv al PCM Covasna, Csinta Samu, şi-a dat demisia din funcţia pe care a deţinut-o, timp de un an, el motivându-şi gestul prin "criza morală şi juridică" prin care trece PCM.

Csinta Samu a declarat, miercuri, că a înaintat conducerii PCM Covasna demisia sa din funcţia de preşedinte executiv al organizaţiei judeţene.

Csinta Samu a subliniat că unul dintre motivele pentru care renunţă la funcţia sa politică se referă la "criza morală şi juridică" prin care trece, în prezent, Partidul Civic Maghiar.

Pe de altă parte, Csinta Samu a explicat că "a simţit" din partea unor membri ai conducerii PCM Covasna o "neîncredere" faţă de el.

Csinta Samu a menţionat că rămâne membru al PCM. Fost candidat al PCM pentru Primăria municipiului Sfântu Gheorghe, Csinta Samu a fost numit, în iulie anul trecut, în funcţia de preşedinte executiv al organizaţiei judeţene a Partidului Civic Maghiar Covasna.

Mediafax

Teme articol: PCM demisie Csinta Samuel
Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
Ariel, 24 iulie 2009
S-a bagat si dansul ca musca-n lapte in politica si acum s-a retras "onorabil". Mai bine isi deschidea o mica afacere cu gogosi.
criss, 23 iulie 2009
multi inainte !
Alin, 23 iulie 2009
interesant :-?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.