POLITICA 23 iulie 2009

Consilierul judeţean Nagy Andras este noul preşedinte executiv al PCM Covasna

de Covasna Media | 478 vizualizări

Consilierul judeţean Nagy Andras este noul preşedinte executiv al PCM Covasna, după ce Csinta Samu şi-a dat demisia din această funcţie.

Preşedintele organizaţiei judeţene a Partidului Civic Maghiar Covasna, Kulcsar Terza Jozsef, a declarat, joi, că preşedinţia organizaţiei s-a întrunit, miercuri seară, pentru a discuta despre decizia lui Csinta Samu de a demisiona din funcţia de preşedinte executiv.

Potrivit sursei citate, conducerea PCM Covasna a acceptat demisia lui Csinta, după care a aprobat numirea în funcţie a noului preşedinte executiv.

Conform statutului PCM Covasna, nominalizarea pentru funcţia de preşedinte executiv o face liderul organizaţiei, după care trebuie aprobată şi de membrii preşedinţiei.

Kulcsar Terza Jozsef a subliniat că el l-a propus pentru această funcţie pe Nagy Andras, iar nominalizarea a fost aprobată de conducerea PCM Covasna. Nagy Andras, în vârstă de 38 de ani, este consilier judeţean în cadrul Consiliului Judeţean Covasna şi, până în prezent, nu a ocupat nicio funcţie politică de conducere.

Preşedintele executiv al PCM Covasna, Csinta Samu, şi-a dat demisia din funcţia pe care a deţinut-o, timp de un an, el motivându-şi gestul prin "criza morală şi juridică" prin care trece PCM.

Csinta Samu a declarat, miercuri, că a înaintat conducerii PCM Covasna demisia sa din funcţia de preşedinte executiv al organizaţiei judeţene.

Csinta Samu a subliniat că unul din motivele pentru care renunţă la funcţia sa politică se referă la "criza morală şi juridică" prin care trece, în prezent, Partidul Civic Maghiar.

Pe de altă parte, Csinta Samu a explicat că "a simţit" din partea unor membri ai conducerii PCM Covasna o "neîncredere" faţă de el. Csinta Samu a menţionat că rămâne membru al PCM.

Fost candidat al PCM pentru Primăria municipiului Sfântu Gheorghe, Csinta Samu a fost numit, în iulie anul trecut, în funcţia de preşedinte executiv al organizaţiei judeţene a Partidului Civic Maghiar Covasna.

Mediafax

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Ariel, 24 iulie 2009
Inca un "cadavru politic". Dupa ce a esuat in conducerea redactiei "Kronika" din Cluj si s-a parasutat fara succes pentru candidat la Primaria Sfantu Gheorghe, stimabilul a luat chix a treia oara. citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.