POLITICA 5 octombrie 2009

Antal Arpad vrea să lase PCM fără viceprimar la Sfântu-Gheorghe

de Covasna Media | 951 vizualizări
Primarul spune că s-a săturat de atitudinea permanent contestatoare a PCM, pe care-l trimite „în opoziţie”

[singlepic=408,400,200,,left]Primarul mun. Sfântu Gheorghe, Antal Arpad (UDMR), consideră că viceprimarul Balint Jozsef (PCM) ar trebui să-şi prezinte demisia de onoare din funcţia pe care o ocupă în cadrul administraţiei locale, ca urmare a frecventelor tensiuni dintre UDMR şi PCM, în cadrul Consiliului Local (CL). Primarul a atras atenţia că, în cazul în care Balint Jozsef nu-şi va da demisia, va începe demersurile de suspendare a acestuia din funcţie.

Primarul spune că s-a săturat de atitudinea permanent contestatoare a PCM, pe care-l trimite „în opoziţie”

Primarul mun. Sfântu Gheorghe, Antal Arpad (UDMR), consideră că viceprimarul Balint Jozsef (PCM) ar trebui să-şi prezinte demisia de onoare din funcţia pe care o ocupă în cadrul administraţiei locale, ca urmare a frecventelor tensiuni dintre UDMR şi PCM, în cadrul Consiliului Local (CL). Primarul a atras atenţia că, în cazul în care Balint Jozsef nu-şi va da demisia, va începe demersurile de suspendare a acestuia din funcţie.

Pentru că PCM a criticat cele mai multe dintre iniţiativele primarului, acesta din urmă a ţinut să clarifice unele aspecte precum cele ale angajării unei firme de curăţenie pentru Primăria Sfântu Gheorghe ori cumpărarea bordurilor din piatră, pentru trotuarele din centrul oraşului.

Detalii în Observatorul de Covasna!

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 6

Adaugă comentariu
Primar_la_Hetea, 6 octombrie 2009
Si-au dat seama ca multi citesc editia on-line si nu mai cumpara ziarul. Totusi e cam mult 1 leu (in comparatie cu alte ziare) pentru cea ce e de citit in ziar.
Cristi VADUVA, 6 octombrie 2009
Nu stiu cine a gandit aceasta decizie, insa nu cred ca cei 1.500 de vizitatori unici / saptamana (conform: http://stat.trafic.ro/stat/covasnamedia1/vizitatori/saptamana/#stat ) erau o pierdere mare citeste integral
, 6 octombrie 2009
O să citiţi presa în continuare pe calculator... doar că varianta "prescurtată". Lucrurile importante le veţi afla şi de pe www.covasnamedia.ro. Pentru mai multe detalii o să trebuiască citeste integral
gigi, 6 octombrie 2009
Pacat dragi administratori. Ramaneti fara un numar important de cititori. Nu ca ar fi mult acel 1 leu, dar majoritatea eram obisnuiti cu cititul presei pe calculator.
, 6 octombrie 2009
Pe site o să găseşti doar ideea principală a ştirii... Dacă vrei să afli mai multe, citeşti Observatorul de Covasna. În cazul tău e mai delicată problema cu cititul ediţiei tipărite, dar citeste integral
Cristi VADUVA, 6 octombrie 2009
Detalii în Observatorul de Covasna de astăzi! - nasol moment. Sa-nteleg ca de acum nu pot sa mai citesc stirile pe site ?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.