POLITICA 6 iunie 2012

Antal Árpád (UDMR): Nu cheltuim banii pe concerte electorale

de Agerpres | 308 vizualizări

Primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Árpád, care candidează pe listele UDMR pentru al doilea mandat, a declarat marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, că ultima săptămână a campaniei electorale o va consacra întâlnirilor cu cetăţenii, cu reprezentanţii mediului de afaceri, ai societăţii civile şi ai bisericilor.

Acesta a menţionat că din punctul său de vedere este mult mai eficient dialogul direct cu cetăţenii decât organizarea unui concert ori împânzirea oraşului cu afişe electorale.

“La Sfântu Gheorghe vor fi două concerte organizate de contracandidaţii mei şi e foarte OK. Poate mă duc şi eu, dacă o să am timp (...) Dar noi (UDMR - n.r.) nu vom organiza nici mari manifestări de stradă, nici concerte (...) Consider din propria experienţă de acum patru ani că oamenii nu leagă organizatorii de concert, iar evenimentul nu le influenţează opţiunea politică. Deci eu consider că e mai bine dacă ajungem personal la oameni să le transmitem mesajele noastre, decât să cheltuim banii pe concerte”, a declarat Antal Árpád.

Acesta a menţionat, de asemenea, că UDMR nu a împânzit oraşul cu afişe electorale pe fiecare stradă, optând pentru panouri mari care nu “strică aspectul oraşului”. Antal a mai spus că în organizarea campaniei electorale din acest an a avut ca model campanii derulate în SUA şi Europa Occidentală.

Potrivit acestuia, electoratul se va putea întâlni şi cu consilierii UDMR la sediul de campanie deschis în centrul municipiului şi vor putea afla informaţii despre programul UDMR de la standurile ce vor fi amplasate în cartiere, dacă vremea va permite acest lucru.

Partidul Civic Maghiar (PCM) Covasna a organizat marţi seară un spectacol electoral în centrul municipiului Sfântu Gheorghe, în cadrul căruia a concertat formaţia Kormoran.

Liderul PCM Sfântu Gheorghe, Bálint József, candidat pentru funcţia de primar al municipiului, a declarat că pe data de 7 iunie va sosi în judeţul Covasna preşedintele Parlamentului Ungariei, Kövér László, care susţine în calitate personală campania electorală a acestei formaţiuni politice. Bálint a mai spus că Kövér László, care este preşedinte de onoare al PCM, va participa împreună cu candidaţii PCM la o serie de întâlniri electorale în mai multe localităţi din judeţ.

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.