POLITICA 2 octombrie 2009

Antal Arpad ar da Primăria pe Ministerul Apărării

de Covasna Media | 910 vizualizări

Primarul municipiului Sfântu-Gheorghe, Antal Arpad (UDMR), spune că ar da fotoliul de primar pentru cel de ministru al Apărării Naţionale. Antal Arpad a declarat, ieri, că UDMR nu are niciun interes să intre acum la putere, chiar dacă este deschis discuţiilor cu PD-L, PSD şi PNL.

„În următoarele două luni nu se poate realiza nimic, Pralamentul nu va funcţiona aşa cum trebuie şi, nu în ultimul rând, UDMR are un candidat pentru alegerile prezidenţiale, în persoana lui Kelemen Hunor, deci nu există interes pentru guvernare, acum”, a declarat Antal.

În ceea ce priveşte discuţiile dintre premierul Emil Boc şi liderul UDMR Marko Bela pe marginea ministerelor „oferite” UDMR într-o eventuală cooptare a Uniunii în Guvernul Boc 2, Antal Arpad a insistat pe capacităţile celor din UDMR, arătând că Uniunea ar putea cere mai mult de trei ministere. Printre ministerele enumerate de către Antal ca fiind dorite de UDMR se află cel al Apărării, Administraţiei şi Internelor şi Afacerilor Externe.

„Eu însumi aş renunţa la Primăria Sfântu-Gheor ghe, dacă aş fi numit ministru al Apărării, iar primul lucru pe care l-aş face în această calitate ar fi să înapoiez autorităţilor locale imobilele şi terenurile care au aparţinut cazărmilor. Aş face acest lucru de la Braşov la Constanţa şi de la Caracal până la Odorheiu-Secuiesc, acolo unde ar fi posibil”, a mai arătat Antal Arpad, absolvent al Colegiului Naţional de Apărare. (Monica Rizea)

PSD Covasna: N-ar trebui să se schimbe nimic

Preşedintele PSD Covasna, deputatul Horia Grama, susţine că până la numirea unui Guvern statutar, cu susţinere politică, n-ar trebui să aibă loc schimbări politice.

Horia Grama a declarat că deocamdată n-ar trebui să se întâmple nimic, întrucât este vorba despre un Guvern interimar, fără sprijin politic, care doar administrează ţara până îi ia locul un Guvern statutar, cu susţinere.

„Până la instituirea unui Guvern normal, cu susţinere politică în Parlament, n-ar trebui să se întâmple nimic, ci să gestioneze doar treburile curente şi să organizeze alegerile. Vom vedea ce se va întâmpla, se pare că în ţara asta nu mai respectă nimeni legile“, a declarat Grama. (Ana Sidon)

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 5

Adaugă comentariu
mcroby, 2 octombrie 2009
primarul poate va introduce comezile din armata sa fie bilingve .primaru asta are vise din ce in ce mai comice .
Marius, 2 octombrie 2009
Bietul antal, in Ungaria nu ar fi ajuns nici macar primar...
Ion Ciobanu, 2 octombrie 2009
Era unul care striga neîntrebat din sac "eu vreau să fiu primar" şi a ajuns în apă. Vezi poveştile lui Păcală.
Ion Ciobanu, 2 octombrie 2009
"...primul lucru pe care l-aş face în această calitate ar fi să înapoiez autorităţilor locale imobilele şi terenurile care au aparţinut cazărmilor" Dacă au aparţinut cazărmilor poţi să citeste integral
Cristi VADUVA, 2 octombrie 2009
VRABIA MALAI VISEAZA: Printre ministerele enumerate de către Antal ca fiind dorite de UDMR se află cel al Apărării, Administraţiei şi Internelor şi Afacerilor Externe. Cred ca asta a fost citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.