LIFESTYLE 8 iunie 2021

Se fac pregătiri pentru deschiderea ștrandului din Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 1243 vizualizări

Data preconizată: 19 iunie 

După relaxarea restricțiilor anti-COVID, luni, piscina acoperită din Sfântu Gheorghe a fost redeschisă, cu funcționare la 70% din capacitate. Iar ca o continuitate, pentru că sezonul cald parcă-parcă se instalează, se fac pregătiri și pentru deschiderea ștrandului municipal. Data preconizată în prezent este 19 iunie. Regulile vor fi, se pare, aceleași ca vara trecută, dar s-ar putea schimba dacă se va modifica și legislația, spune directorul Sepsi ReKreativ, Bodor Lóránd. 

În ceea ce privește accesul la piscină, administratorii acesteia anunță că abonamentele cumpărate până în 13 martie 2020 sunt valabile, asta dacă între timp nu s-au solicitat și restituit banii. 

Cât despre ștrand, pregătirile pentru sezonul de bălăceală sunt în toi și planul este ca pe 19 iunie să se deschidă porțile. 

Totuși, încă nu este clar care vor fi regulile de acces. Dacă între timp nu apar reglementări oficiale, se pare că vor fi impuse aceleași măsuri ca anul trecut: intrare în două serii, dimineaţa şi după-amiaza, pentru un număr limitat la 500 de persoane, fiecare cu loc pe șezlong. 

Prețurile vor fi aceleași ca anul trecut, potrivit directorului Sepsi ReKreativ. Adică: 25 de lei pentru un bilet standard, care asigură intrarea la ştrand şi chiria pentru un şezlong. 

Anul trecut, ștrandul a fost deschis în 9 iulie. În prima lună s-au vândut peste 6.400 de bilete.

Sursa foto: Facebook/ Sepsi ReKreatív

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.